Möbelix - A vállalat

header-vallalati-informacio

Möbelix, a sikertörténet

A Möbelixet 1989-ben alapították St. Florianban és az évek során hihetetlen sikert aratott még osztrák viszonylatban is. Ma már több mint 70 áruházzal rendelkezik nem csak Ausztriában, de Szlovákiában, Magyarországon, Csehországban és Horvátországban is megtalálható. A Möbelix több mint 2000 alkalmazottat és 300 gyakornokot foglalkoztat.


Lakberendezés elérhető áron

A Möbelixnél úgy tartjuk, hogy nem kell drágának lennie mindennek, ami szép és stílusos. A beszerzési stratégiánk mindezt lehetővé teszi: minden rendelésnél egyre nagyobb a beszerzési mennyiség, aminek köszönhetően jelentősen csökkennek az egységárak. Ezenkívül közvetítők nélkül, közvetlenül a gyártóktól szerezzük be a termékeinket. A kínálatunk meghatározó százaléka áruházi vagy központi raktáron van, így a megvásárolt bútort akár minimális várakozási idővel el tudják szállítani Vásárlóink vagy kérésre mi is házhoz szállítjuk.


mxat_cms_bild_Unternehmensseiten_Jobs01

Minőségben és szolgáltatásban otthon vagyunk

Az alacsony árak nagyszerűek, de nem jelentenek mindent. A Möbelix nem spórol, ha a bútorok minőségéről vagy átfogó szolgáltatás nyújtásáról van szó. A 3D-konyhatervezés például elérhető weboldalunkon is, áruházainkban pedig ingyenesen veheti igénybe konyhatervező szolgáltatásunkat! Csakúgy mint a felmérési szolgáltatásunk: kollégáink kimennek Önhöz és felmérik a helyet, ahová a tervezhető konyhát szeretné állítani. Ráadásul szállítás és szerelés szolgáltatásunkkal még egyszerűbb a bútorvásárlás!