WC-ülőke

Fedezze fel a minden igényt kielégítő WC-ülőke kínálatunkat! A műanyag és erősített fém zsanéros modellek tartósságot és stabil használatot garantálnak. Lecsapódásgátlóval rendelkező, karc- és ütésálló felületekkel ellátott ülőkéink zajmentesen és biztonságosan csukódnak. 

A praktikus leeresztő automatika és a higiénikus antibakteriális bevonat gondoskodik a makulátlan tisztaságról. A legtöbb WC-csészéhez pontosan illeszkedő ülőkék változatos színekben érhetők el, hogy eleganciát és stílust vihessenek otthona legkisebb helyiségébe. Válassza a kényelmet, a MÖBELIX-minőséget!

accessibility.listing.screenReader.filterbar

21 termék

21 termék
21-ból 21 termék látható

Amikor WC-ülőkét választunk, gyakran hajlamosak vagyunk alábecsülni annak fontosságát. Pedig nemcsak kényelmesnek kell lennie, de elvárás az is, hogy hozzájáruljon fürdőszobánk esztétikájához, higiéniájához. 

Napjainkban a piac számos innovatív megoldást kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Bemutatjuk a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a választás során. 

Tartós és stabil zsanérok

A zsanérok kiválasztása kulcsfontosságú, amikor WC-ülőkét vásárolunk, hiszen ezek a szerkezeti elemek határozzák meg az élettartamát és megbízhatóságát. Amikor a műanyag zsanérral szerelt modellt választjuk, elsődleges előnyként a könnyedséget és telepítésük egyszerűségét élvezhetjük. 

Nyilvános helyiségekben vagy nagycsaládos otthonokban az erősített fém zsanérok az ideálisak. A tervezésnek köszönhetően rendkívüli tartósak, hosszú távon megtartják eredeti formájukat a legnagyobb igénybevétel mellett is.

Csendesen záródó WC-ülőke

Búcsút mondhat a hirtelen lecsapódás okozta zajoknak és lehetséges sérüléseknek, amint felfedezi WC-ülőkéink új generációját!

A lecsapódásgátló funkcióval az egész fedél halkan kerül a helyére, így maximalizálja lakása nyugalmát. A technológia egyúttal a WC használatát is gyermekbaráttá teszi, mivel kiküszöböli a becsípődés veszélyét. 

A karcálló és ütésálló felületek ellenállóvá teszik az ülőkét, hogy éveken keresztül megőrizhesse szépségét és épségét. Ezzel csökken a karbantartásra fordított idő, és megspórolja az idő előtti cserével járó kiadást.

Praktikus leeresztőautomatika és antibakteriális bevonat

A leeresztőautomatikával szerelt WC-ülőke egy érintéssel nyitható és zárható. Ez a funkció nemcsak növeli a használat kényelmét, hanem csökkenti a sérülés esélyét is. 

Az antibakteriális bevonat aktívan gátolja a baktériumok és kórokozók szaporodását. Segít megőrizni a higiéniát, amely különösen fontos például ott, ahol a kisgyermekek kevésbé ügyesen, de már önállóan tudják használni a WC-t. 

A balesetek kockázatát csökkentik egyes modelleken a csúszásgátló pontok. Különösen olyan helyiségekben ajánlott, amelynek burkolata gyakran vizes.

Egyszerű szerelés

Böngéssze át gazdag választékunkat, amelynek összeállításakor arra törekedtünk, hogy bármely WC-csésze típushoz tökéletesen illeszkedő ülőkéket kínáljunk. A kiválasztott modellre kattintva megjeleníthetők a termékadatok, amelyek az anyagra és a méretekre vonatkozóan is részletes információkat nyújtanak. 

Nálunk megtalálja a tökéletes fürdőkerámia terméket, legyen otthona minimalista vagy klasszikus stílusú. A letisztult vonalak, egyszerű formák elegáns és modern megjelenést adnak. Az ülőkék a márványos vagy faerezetű mintától a trópusokat idéző színes darabokig egy hófehér helyiségben önmagukban is dekoratívak.

Az online shopon keresztül vásárolt terméket akár személyesen is átveheti bármelyik áruházunkban. Ne várjon tovább, görgessen végig és fedezze fel változatos WC-ülőke kollekciónkban a tökéletes darabot, amely új szintre emeli a fürdőszobáját!