SAH-busz-berelheto-kisteherauto

A Möbelix bérelhető kisteherautójával egyszerűen hazaszállíthatja a megvásárolt bútort, törzsvásárlóként pedig extra kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásunkat. Ha olyan kérdések merülnének fel Önben, amelyet az alábbiakban nem válaszoltunk meg, keresse fel bizalommal áruházi kollégáinkat vagy ügyfélszolgálatunkat. Áruházaink listáját IDE kattintva találja.

Amennyiben igénybe szeretné venni a Möbelix bérelhető kisteherautót, kérjük, hívja fel a kiválasztott áruházat néhány nappal az Ön számára ideális szállítási időpont előtt. Ennek oka, hogy a gépjárművek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A bérleti díj 50.000Ft feletti vevőszerződéssel vásárolt termék szállítása esetén legfeljebb 25km futásig és 1 óra használati időig érvényes! A termék csak és kizárólag a teljes vételár kiegyenlítése után kerülhet elszállításra!

 

Fontos!

 

Amennyiben áruvásárlási hitelre vásárolta meg az árut, a hitel összegének jóvá kell íródnia az MMXH Lakberendezési Kft. számláján a szállítás előtt!

 

A bérleti díj 50.000Ft feletti vevőszerződéssel vásárolt termék szállítása esetén legfeljebb 25km futásig és 1 óra használati időig az alábbiak szerint alakul:

A fenti óradíj 1 óra bérlés esetén 25km futásig érvényes, majd minden további órára történő bérlés esetén +25km futást tartalmaz. (2 órás bérlés esetén tehát összesen 50km, a bérleti díj óránként 3.990Ft)

 

Szállítás előtt kérjük, töltse ki és írja alá a bérleti szerződést!

 

Minden olyan Bérlő, aki Möbelix Előnykártyával rendelkezik, jogosult a szerződésben rögzítetteknek megfelelő vásárlás esetén 10% kedvezményre a törzsvásárlói kártya felmutatásával a Möbelix kisteherautót kibérelni. Ez a kedvezmény a km vagy időtúllépési díjakra nem vontakozik.  A 25km-t meghaladó futás km díja, az időtúllépés díja szintén a Bérlőt terheli a fent leírtak szerint.