Möbelix Előnykártya

Kéthetente új törzsvásárlói ajánlatok!

Kéthetente hétfőtől újabb ajánlatokkal várjuk törzsvásárlóinkat, melyeket kizárólag Möbelix Előnykártya érvényesítésével tudnak igénybe venni. Minden hónap elején hírlevélben küldjük ki az aktuális kedvezményeket, így érdemes feliratkoznia, ha napra kész szeretne lenni! Hírlevélre feliratkozhat weboldalunkon erre a linkre kattintva vagy beállíttathatja kártyaregisztrációkor is. Fontos! A hírlevélfeliratkozás után egy automatikus üzenetet küldünk Önnek a megadott e-mail címre, melyben egy megerősítő linket talál. A feliratkozás véglelegesítéséhez kattintson a linkre és már kész is!

Törzsvásárlói kártya igénylése

Egy klub tele meglepetéssel

Áruházainkban és a weboldalon keresztül is tud törzsvásárlói kártyát igényelni. Az igénylés csak Fogyasztók részére elérhető. Kérjük, töltse ki a regisztrációs lapot és kitöltve mindenképpen adja le az információs pultnál vagy regisztráljon online! Az Előnykártya igénylése után megkapja a kártyaszámát, amelyet  azonnal használhat és a vásárlás utáni pontok jóváíródnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az érvényes kártyaigényléshez meg kell erősíteni a regisztrációt az e-mailben kiküldött linkre kattintva bármelyik regisztrációs folyamatot is választja!

Törzsvásárlói előnyök

Bekezdés átugrása
Bekezdés átugrása

Havonta megújuló ajánlatok

Minden hónapban extra törzsvásárlói ajánlatokkal várjuk minden kedves törzsvásárlónkat. Weboldalunkon az ajánlatban szereplő termékek eredeti árai jelennek meg. A törzsvásárlói ár az online kupon megadása után fog megjelenni a kosárban.
 
Bekezdés átugrása

Éves pontelszámolás

A pontok elszámolása a tárgy év január 1- december 31-ig tartó időszakban történt összes vásárlásra számítódik. A pontok után járó megfelelő kedvezményt a következő év elején e-mail formájában küldjük ki minden törzsvásárlónknak, ezért fontos, hogy olyan email címet adjon meg, amelyen elérhető és érvényes hírlevélfeliratkozással rendelkezik! A kupon formájában megkapott kedvezmény a kuponon feltüntetett időszakban érvényes.
A pontelszámolás ezen sávok szerint történik
  • 250.000Ft - 499.999Ft közötti vásárlás esetén - 5% kedvezmény  a következő vásárlás végösszegéből 
  • 500.000Ft - 749.999Ft közötti vásárlás esetén - 10% kedvezmény a következő vásárlás végösszegéből 
  • 750.000Ft feletti vásárlás esetén                          - 15% kedvezmény a következő vásárlás végösszegéből
Bekezdés átugrása

Möbelix bérelhető kisteherautó

Möbelix Előnykártya tulajdonosok számára a bérelhető kisteherautó extra 10% kedvezménnyel elérhető! Kérjük vegye figyelembe, hogy a Möbelix kisteherautó korlátozott számban elérhető, így mindenképpen egyeztessen előzetesen időpontot vásárlás előtt. A bérlés feltételeiről az alábbi oldalon tájékozódhat.
Bekezdés átugrása

Hírlevél

Hírlevélre feliratkozott vásárlóink minden hónapban új törzsvásárlói ajánlatokból válogathatnak, melyek az adott hónap végéig érvényesek. Iratkozzon fel a Möbelix hírlevélre és használja ki a kedvezményeket a magyarországi Möbelix áruházakban és az online shopban! Az online kuponkódot a hírlevélben és oldalunkon is megtalálja.