Möbelix hírlevél

Iratkozzon fel Ön is a Möbelix hírlevélre és értesüljön első kézből a legújabb akciókról és kedvezményekről! Hírleveleinkben megtalálhatja az éppen aktuális kiárusításos ajánlatokat és az áruházak egyéni akcióit, eseményeit. Ezúton tájékoztatjuk törzsvásáróinkat az előző évi költésük után járó extra kedvezményekről minden év elején.
Ne feledje! A feliratkozás két lépcsőből áll: e-mail cím megadása, feliratkozás megerősítése. Csak abban az esetben tudjuk elérni Önt e-mail formájában, ha feliratkozás során kapott automatikus e-mailben rákattint a megerősítés gombra.
További részletes információt az adatkezelésről az Adatvédelmi Tájékoztatóban és az ÁSZF-ben találhat.
A hírlevélről bármikor leiratkozhat.
Möbelix hírlevél

Feliratkozás esetén 2.000.-Ft* értékű üdvözlő kupont küldünk Önnek!

Megértettem és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

A hírlevelek kiküldésével és az adatvédelemmel kapcsolatos információkat az Adatvédelmi Tájékoztatóban találja.Adatvédelmi tájékoztató megnyitása

A*-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

*A kupon csak egyszeri vásárlásra érvényes bármely legalább 10.000Ft vagy annál magasabb vásárlási érték esetén! Személyenként vagy megrendelésenként csak egy kupon váltható be! Más kuponos kedvezménnyel és a konyha akcióval nem összevonható, ajándékkártya vásárlásra nem felhasználható. Készpénzre nem váltható, részletekben való levásárlása nem lehetséges! Áruházi vásárlás esetén a kedvezményre jogosító vonalkód okostelefon kijelzőjén vagy kinyomtatott formában magáról a kuponról kerül leolvasásra és a kasszánál történő felmutatáskor kerül levonásra.