Sygma-01.jpg

Sygma elemes konyhabútor

Állítsa össze egyszerűen álmai konyhaszekrényét prémium minőségű elemes konyhabútorokból és vigye el raktárról akár azonnal! A Sygma elemes konyhaprogram több, mint 40 elemből áll:
  • 23 féle alsószekrény váz
  • 4 féle magasszekrény váz
  • 19 féle felsőszekrény váz
Minden típusú vázhoz 4 féle szín közül választhat frontot: Rauna tölgy, Charleston tölgy, magasfényű fehér és matt krém szín. A színeket ízlése szerint választhatja, sőt még különböző típusú fogantyúk széles választéka is az Ön rendelkezésére áll!
Az alábbi kivitelekben találhat fogantyúkat áruházainkban: króm, nikkel, acél és inox. A frontokra egyszerűen felszerelheti a fogantyút, ha 16 vagy 22,4 cm furattávolságú variációt választ. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogantyú nem szerepel a front árában!

Konyhája megjelenésében kiemelt szerepe van a megfelelő színű munkalap kiválasztásának. Áruházainkban 3 féle színből választhat: beton, Rauna tölgy és Charleston tölgy. A 38mm vastag munkalapon kényelmesen készítheti elő az ételt a sütéshez-főzéshez.
Természetesen az apróbb részletekre is figyelünk, hogy ne maradjon ki semmi álmai konyhája megvalósítása során! Mivel a konyhaszekrény vázak oldalelemei fehér színűek, ízlés szerint választhat a 4 féle Sygma takarópanel közül: Rauna tölgy, Charleston tölgy, magasfényű fehér vagy matt krém színben.
Praktikus kiegészítő elemek továbbá: lábazati szegőléc, vízzáró szegély, hőterelő lemez sütőhöz

Rauna tölgy dekor

Sygma-06.jpg

Magasfényű fehér dekor

Matt krém dekor

Charleston tölgy dekor

Sygma-02.jpg

Magasfényű fehér és Charleston tölgy dekor

Magasfényű fehér dekor és Rauna tölgy dekor