Dohányzóasztalok

accessibility.listing.screenReader.filterbar

82 termék

82 termék
82-ból 60 termék látható

Dohányzóasztal

Sokoldalú és praktikus

Milyen lenne kanapé dohányzóasztal nélkül? Egy dohányzóasztal a Möbelixtől tökéletes kiegészítője lehet az Ön nappalijának. A praktikus tárolófelületek mellett még stílusosan is néznek ki.
 

Dohányzóasztal: Nem hiányozhat egy otthonból sem

Lakásunkat mindenekelőtt egymáshoz illő lakberendezési tárgyakkal varázsolhatjuk otthonossá. Ezért semmiképp sem hiányozhatnak a kisasztalok. Jelentősen megnövelhetik  otthonában a kényelmi faktort. Amíg a kisasztalok a hálószobában vagy a nappaliban mutatnak jól, addig a dohányzóasztalokat érdemes inkább a kanapé vagy a sarokgarnitúra elé illetve mellé állítani. Ha mindkét féle asztalt szeretné a nappaliban használni: számos tárgy tárolására tökéletes helyet biztosítanak. A kisasztalra helyezhet képeket, vázákat, emléktárgyakat és még sok mást, így ez egy igazán személyes tér lehet a nappaliban. A dohányzóasztalon pedig mindig marad hely a poharak, a ropogtatnivaló és a távírányítók számára. Az aszalok elhelyezése ezért ennyire fontos. Még vásárlás előtt érdemes eldönteni, hogy hova tesszük az asztalt és egy oda illő modellt választani. A Möbelix széles kínálatából biztosan talál megfelelőt. 
 

Milyen magas legyen az asztal a nappaliban?

Az asztal vásárlásnál nemcsak a kinézetre kell ügyelni, hanem a méretre is. Az állítható magasságú dohányzóasztal többféleképpen is használható. A többi modellnél a hosszúságnak és a magasságnak illeszkednie kell a kanapéhoz. Előnyös, ha az asztal és az ülőfelület egy magasságban vannak. A kanapé és a dohányzóasztal között kb. 45 cm távolságot érdemes hagyni, hogy kényelmesen el lehessen férni közte. A legjobb, ha a dohányzóasztal hossza a harmada vagy a fele a kanapé hosszának.

Széles választék minden stílusban

Kínálatunkban számos különböző kivitelű dohányzóasztalt talál. A megfelelő modell kiválasztásánál az első kérdés a már meglévő berendezés stílusa. Az asztal lehet kerek vagy szögletes, többféle anyagból készülhet és különböző színekben.

Aki a természetes hatást kedveli, annak a fa dohányzóasztal jó választás lehet. A természetes anyagok otthonos és kellemes érzést keltenek. A modern fa hatású modellek könnyen tisztítható felülettel vannak ellátva, így a takarításuk is egyszerűbb. A fehér asztalok elegáns megjelenést kölcsönöznek a nappalijának és más színű  bútorokkal is harmonizálnak. Ha otthona modern berendezésű vagy nagy hangsúlyt fektet a stílusos bútorokra, akkor Önnek a modern kisasztalainkat ajánljuk. Az üveg dohányzóasztalok modern és divatos hatást keltenek otthonában. Aki szereti a feltűnő darabokat, annak a beton hatású asztalaink biztosan elnyerik a tetszését.

Ápolási javaslatok

Ha a dohányzóasztalát rendszeresen tisztítja, sok év elteltével is olyan szép marad, mint az első napon. A fa asztalokat karc- és vegyszermentesen tisztítsa. Egy nedves kendővel távolítsa el a szennyeződéseket. Az üveg felületeket a legjobb ablaktisztítóval kezelni. A folyadékot a lehető leggyorsabban egy száraz kendő segítségével ittassa fel. Így elkerülhető, hogy foltok maradjanak a bútor felületén. A vegyszeres tisztást kerülje, mert károsíthatja vele bútorát.
 

Rendelje meg dohányzóasztalát a Möbelix-től

Mindegy, hogy a funkció vagy a kinézet a fontos. Az is mindegy, hogy mire szeretnénk használni. Inni- vagy ropogtatnivalót teszünk rá a tévézéshez vagy csak egy szép dísztárgyat helyezünk rá. A Möbelixnél biztosan talál Önnek megfelelőt és akár otthonából, kényelmesen meg is rendelheti új dohányzó-vagy kisasztalát a www.moebelix.hu weboldalról.