Edények

A kedvenc ételek elkészítése is ugyanolyan örömet okoz, mint az elfogyasztása. Mivel az edények fontos eszközök a főzés során, ezért tartós és praktikus főzési eszközöket ajánlunk.

Ebben a kategóriában találhatók a főző- és sütőedények, fazekak, pároló- és olvasztóedények, valamint fedők, melyekre szükség van egy jól felszerelt konyhában. Mert az elkészült ételek minőségét és állagát az elkészítéshez használt minőségi eszközök is befolyásolják. Áruházunkban többrészes készleteket is vásárolhat. Számos méretben és kivitelben kínáljuk a főzés elengedhetetlen tartozékait.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

39 termék

39 termék
Több méretTöbb méretben elérhető
4 690,‒ Ft
Luca Bessoni

Fazék Annelise

Fazék Annelise - Nemesacél, konvencionális, Műanyag/Üveg (16/9,5cm) - Luca BessoniFazék Annelise - Nemesacél, konvencionális, Műanyag/Üveg (16/9,5cm) - Luca Bessoni
Több méretTöbb méretben elérhető
5 990,‒ Ft
Luca Bessoni

Fazék Annegret

Fazék Annegret - Nemesacél, konvencionális, Műanyag/Üveg (20/11,5cm) - Luca BessoniFazék Annegret - Nemesacél, konvencionális, Műanyag/Üveg (20/11,5cm) - Luca Bessoni
39-ból 39 termék látható

Főzőedények

A MÖBELIX főzőedényei kiváló minőségűek, esztétikusak is, ezért miután megfőtt az étel, már teheti is az asztalra, nem szükséges külön eszköz a tálaláshoz. Étkezés után pedig beteheti benne a maradékot a hűtőbe, mely később felmelegíthető. Takarítson meg időt, mosogatást, energiát a MÖBELIX főzőedényeivel.

Pörköltfőzéshez vagy krémes szószhoz van szüksége edényre? A nyeles edényekkel egyszerű lesz elkészíteni. Tartósak és kiváló minőségűek, valamint könnyen megfoghatóak is egyben. A legtöbb indukciós főzőlapon is használható, ennek köszönhetően kevesebb időt kell a főzéssel töltenie, és a villanyszámlára is kevesebb lesz.

A különböző alapanyagtípusokhoz megfelelő eszközök szükségesek, melyek jelentősen leegyszerűsítik a főzés folyamatát, valamit szórakoztató is lesz a konyhai tevékenység. Áruházunk kínálatában különböző méretű és árú termékeket talál.

Ha még csak most tervezi felszerelni a konyháját a megfelelő edényekkel vagy a régieket szeretné lecserélni, akkor javasoljuk a többrészes, különböző méretű edényeket tartalmazó készlet vásárlását.

Speciális edények

Tésztafőző edény kivehető szűrővel, tejesedény, befőzőedény, olvasztóedény, zöldségpároló és nagy méretű főzőedény – nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő eszközöket, bármit is szeretne elkészíteni.

Mihez lenne kedve ma a családnak? Bármi lesz is a menü, a speciális főzőeszközök segítségével könnyen elkészíthető minden fogás. A kialakításuknak köszönhetően egyszerűbb és könnyebb a főzés. A sokoldalú nemesacél tésztafőző kivehető szűrővel is rendelkezik, mellyel gyerekjáték a spagetti elkészítése. De spárga és egyéb zöldség főzésére is használhatja.

A rozsdamentes nemesacélból készült olvasztóedény segítségével egyszerűen és biztonságosan felolvaszthatja vízgőz felett a vajat, csokoládét, készíthet mártást, sodót, tojásos krémeket. Az oldalán található kiöntőcsőr segítségével közvetlenül a formába vagy a sütemény tetejére önthető a tartalom.

A gyorsfőző nem hiányozhat egyetlen egy konyhából sem. Nemcsak energia- és időtakarékos, de sokkal jobb ízű is lesz a benne elkészült étel. Az egészséges fogások gyorsan elkészülnek, valamint benne marad az ételben az ásványianyag- és vitamintartalom is. Diétás ételek főzéséhez is ideális.

A mérőskálával ellátott és sütőbe is tehető nemesacélból készült befőzőedény segítségével nem kell tartania a lekvárok, dzsemek elkészítésétől, mert jelentősen megkönnyíti a dolgát.

Többféle anyagból készült edények

Kínálatunkban megtalálja a tapadásmentes bevonattal ellátott eszközöket, a zománcozott felülettel készülteket ugyanúgy, mint a hőálló füllel készült nemesacél edényeket.

A főzőeszközök nagy része használható indukciós főzőlapon és mosogatógépben is elmoshatók. Külön fedőket is vásárolhat, de a legtöbb rendelkezik vele.