Étkezőasztal

Ebben a kategóriában megtalálja a MÖBELIX összes étkezőasztalát. Az asztal kiválasztásakor fontos szempont, hogy harmonizáljon a székkel és a többi meglévő bútor stílusával a harmonikus összkép érdekében.

Nálunk mindenféle méretben talál megfelelő bútort akkor is, ha a konyhába keres helytakarékos megoldást vagy az egész család számára kényelmet nyújtó, nagyobb méretű modellt. A termékeink mind tartósak és masszívak, némelyik pedig meghosszabbítható is. Keresse meg Ön is az otthonába leginkább megfelelő stílust!

accessibility.listing.screenReader.filterbar

49 termék

49 termék
49-ból 49 termék látható

Étkezőasztalok több méretben

Az egyik legfontosabb és legtöbb funkciót betöltő bútordarab az étkezőasztal, ami köré az egész család le tud ülni. A közös étkezéseknek helyet biztosít egy bőséges napindító reggelihez, hétvégi hosszú ebédekhez, és a munkával töltött nap után is ide ülünk le élvezni a vacsorát. De az otthoni munkavégzéstől kezdve a baráti összejöveteleken át a társasjátékozásig ez az a hely, ahol rengeteg mindent csinálunk.

A megfelelő méretű bútor kiválasztásához tudni kell, hogy mekkora hely áll rendelkezésre, valamint milyen alakú az adott helyiség. Mielőtt kiválasztja az asztalválasztékunkból, célszerű lemérni a rendelkezésre álló helyet, mert ha a bútor már megérkezett és nem stimmelnek az arányok, akkor könnyen túlzsúfolt és kényelmetlen lehet a berendezett helyiség. A pontos asztalméret kiválasztásakor vegye figyelembe a mindennapi szokásokat, és ne az évenként megrendezésre kerülő nagyobb ünnepek legyenek a mérvadók.

Termékeinkkel könnyen megteremtheti a hangulatos és kényelmes étkezés körülményeit. Nemcsak méretben, de stílusban, színben és anyagválasztékban is széles a paletta. Kényelem, tartósság és esztétikum jellemzi az asztalainkat, ráadásul mindez elérhető áron.

Meghosszabbítható asztalok

Több vendéget szeretne leültetni, mint amennyi férőhely van az asztal körül? Ez korántsem megoldhatatlan! A bővíthető étkezőasztalok rendelkeznek ezzel a rugalmassággal, így nem jelenthet problémát, ha váratlan vendégek érkeznek, hiszen a meghosszabbítható asztallap segítségével akkor is tud több vendéget fogadni, ha helyszűkében van. Válasszon helytakarékos étkezőasztalt, melyet egy mozdulattal bővíthet, ha szükséges!
Weboldalunkon egyszerűen és gyorsan megrendelheti az étkezője új főszereplőjét, amit hamarosan már az otthonában csodálhat.

Dizájn és ergonómia

Az asztalok nemcsak az étkező, nappali vagy a konya nélkülözhetetlen bútordarabjai, hanem a hangulatot is meghatározzák. Válasszon szögletes formájú asztalt, mely stabilitást ad a helyiségnek. A masszív fém lábakon álló, vastag fa asztallappal rendelkező bútordarabjaink stílusos darabjai akár a minimál, akár az indusztriális stílusban berendezett otthonoknak.

A dizájnos bútorok teret adnak a kreativitásnak, és ízléses terítékekkel, dekorációkkal tökéletes látványt teremthet.

A MÖBELIX étkezőasztalai változatos alapanyagokból készülnek, melyek között megtalálja a fenyőfát, tölgyfát, akácfát, faalapú anyagot, üveget, fémet, műanyagot is.

Stílusos étkező

Ön melyik stílust részesíti előnyben? A klasszikus vagy a modern áll Önhöz közelebb? A tömör tölgyfa asztal hosszú évekig kedvenc darabja lesz az étkezőhelyiségnek, ugyanakkor meghitt környezetet nyújt a közös étkezésekhez.

Egy jól kiválasztott étkezőasztal évtizedekig megőrzi eredeti szépségét és a család kedvenc tartózkodási helye lesz. Ezért gondolja át alaposan, mielőtt a kiválasztja a legmegfelelőbb darabot. Fedezze fel a MÖBELIX kínálatát, mert nálunk különböző alapanyagokból, számtalan dizájnnal, minden stílusú és méretű étkezőhöz talál megfelelő, minőségi bútort.