Étkezőgarnitúra

Az otthon leggyakrabban használt helyisége az étkező, ahol együtt ül le az asztalhoz a család minden tagja. Az étkezőasztal mellett kezdjük a napot egy bőséges reggelivel, és egy fárasztó nap után is ide ülünk le pihenni és élvezni a finom vacsorát. Ebben a kategóriában a gazdag étkezőgarnitúra kínálatunkat találja.

A garnitúra kiválasztásakor fontos, hogy az asztal és a székek harmonizáljanak a többi bútor stílusával, biztosítva az összhangot. Akár a konyhába keres helytakarékos megoldást, akár az egész család számára kényelmet nyújtó nagyobb méretű bútorokat, a MÖBELIX-nél megtalálja.
 

accessibility.listing.screenReader.filterbar

13 termék

13 termék
13-ból 13 termék látható

Kis és nagy méretű étkezőgarnitúrák

Ahhoz, hogy a megfelelő méretű bútorokat választhassa ki, fontos tudni, hogy mennyi hely áll rendelkezésre, milyen a helyiség alapja. Minden szempontot számba kell venni, mielőtt kiválasztja az étkezőgarnitúra választékunkból. Érdemes lemérni, hogy pontosan mekkora helyre tudjuk betenni a garnitúrát, mert ha nem stimmelnek az arányok, akkor zsúfolt hatást kelthet a berendezett helyiség. Az asztalméret kiválasztásakor a mindennapi szokásokat vegye figyelembe, ne az évenként megrendezésre kerülő ünnepeket.

Az asztal mélysége általában 100 cm körül van, székenként 75 cm-rel kell kalkulálni. A méret után már csak a stílust kell meghatározni.

Bútorainkkal könnyen megteremtheti a tökéletes és kényelmes étkezés körülményeit. Nemcsak méretben, de stílusban is nagy választékot biztosítunk. Kényelem és tartósság, amit garnitúráink nyújtanak, ráadásul nem is kell mélyen a pénztárcájába nyúlni.

Az sem jelent problémát, ha csak a konyhában jut egy kis hely az étkezéshez. A praktikus, falra szerelhető és lehajtható asztal igazán kis helyigényű. Ideális a kis méretű konyhában, garzonban vagy nyaralóban is.

Weboldalunkon könnyen, gyorsan kiválaszthatja és megrendelheti az étkezője új bútorait, így több ideje jut a finom ételek elkészítésére.

Kényelem és dizájn

A székek és asztalok nem csupán az étkező nélkülözhetetlen bútordarabjai, hanem a hangulatot meghatározó dizájnelemek is egyben. A szögletes formájú asztalok stabilitást adnak a térnek. A sarokgarnitúrával tökéletesen kihasználható a rendelkezésre álló hely. A kőhatású padokból és asztalból álló szett nagyszerűen illeszthető a minimál vagy indusztriális stílusban berendezett otthonokba.

Az asztalokat és székeket természetesen az étkezőn kívül más helyiségben is használhatja, igény szerint. A dizájnos bútorok teret adnak a kreativitásnak, székpárnákkal, terítékekkel és egyéb dekorációs elemek használatával tökéletes látvány teremthető.

Az étkezőgarnitúráink változatos anyagokból készülnek, melyek között megtalálja a fenyőfa, tölgyfa, faalapú anyag, fém, műanyag, szövet és textilbőr alapanyagokat is.

Összhang az étkezőben

Önnek csak el kell döntenie, hogy melyik stílust részesíti előnyben. Tradicionális vagy modern áll Önhöz közelebb? A tömör fekete fenyőből készült, fehérre festett garnitúra kortalan karaktert kölcsönöz az étkező helyiségnek, ugyanakkor meghitt környezetet egy családi vagy baráti vacsorához.

Egy jól kiválasztott étkezőgarnitúra évtizedekig kitart és a család kedvenc tartózkodási helye lesz. Ezért fontolja meg alaposan, mielőtt a kiválasztja a legmegfelelőbb darabot. Fedezze fel a MÖBELIX kínálatát, hiszen különböző alapanyagokból, számtalan dizájnnal, minden stílusú és méretű lakáshoz talál megfelelő minőségű bútort.