Frottír termékek

Akármilyen is a fürdőszobája stílusa, nálunk könnyen megtalálja a megfelelő fürdőszobai textíliákat. Termékeink különböző árnyalatokban, fehérben, szürkében, menta-, kék, padlizsán-, piros, zöld színekben és különböző méretekben érhetők el.

A textilek segítségével könnyen megteremtheti az egységes stílust és kellemes hangulatot. Válasszon egy puha kádkilépőt, hozzáillő törölközőkkel, fürdőköntössel, sőt zuhanyfüggönnyel. Az új színekkel frissességet adhat a helységnek. Választékunkban a pamut, poliészter és kevertszálas textileket is megtalálja.
 

accessibility.listing.screenReader.filterbar

44 termék

44 termék
44-ból 44 termék látható

Frottír termékek, vendégtörölközők

A pamut frottír tulajdonságának köszönhetően különösen alkalmas törölközőnek, fürdőlepedőnek, mert nagyon gyorsan magába szívja a vizet a bőrről és a hajról. A frottír szövése során apró hurkokat alakítanak ki, ennek köszönheti a speciálisan magas vízfelvevő képességét az anyag.

Kínálatunkban fehér és színes frottír törölközőt talál különböző méretekben. A fürdőlepedők 100 x 150 cm-es és 70 x 140 cm-es méretekben kaphatók. Kedvező áron vásárolhatja meg a magas minőségű frottír termékeket, melyek OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, azaz károsanyag-mentesek.

Kéztörlőinket darabonként, illetve szettben is megvásárolhatja.
 

Fürdőköntösök

A fürdőköntösök tökéletesek arra, hogy a reggeli vagy esti fürdés után belebújjon és kényeztetően melegen tartsa testét. A hűvösebb őszi-téli napokon különösen jóleső érzés egy puha fürdőköntösbe burkolózni. Nálunk sokféle színben, fehérben, rózsaszínben, pirosban, kékben talál modelleket S-es mérettől XL-es méretig. A köntösök klasszikus fazonúak, vagyis nyitott, széles gallérral és övvel rendelkeznek.

Biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt köntös kiváló, OEKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező textilből készült.

Puha fürdőköntöseinkben a fürdőszobájában is igazi spa-ban érezheti magát.
 

WC-előkék és kádkilépők

A kádkilépők és WC-előkék nem csupán esztétikailag dobják fel a fürdőszobát, hanem a csúszásgátló gumirétegnek köszönhetően biztonságossá is teszik, amikor vizes lábbal lép rájuk.

Egy kádkilépőnek és WC-előkének puhának kell lennie annak érdekében, hogy kellemes legyen rálépni mezítláb. Változtassa meg fürdőszobája hangulatát egy új kádkilépővel és WC-előkével. A MÖBELIX a csúszásgátlós szőnyegek széles választékát kínálja, számtalan színben, klasszikus és modern stílusban egyaránt. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szőnyeget, ami tökéletesen illik a fürdőszobájába.
 

Zuhanyfüggönyök

A zuhanyfüggöny a praktikum mellett öltözteti is a fürdőszobát. Használatával megelőzheti, hogy zuhanyzáskor elázzon a fürdő padlója, és kiszökjön a meleg a fülkéből. Pénztárcakímélő megoldás, ha nem szeretne üveg zuhanykabint beszereltetni. Weboldalunkon megvásárolhatja a függönyök felszereléséhez szükséges karikákat, tartókat és rudakat is.
 

Hogyan tartsa tisztán a fürdőszobai textíliákat?

A vizes helyiségekben használt textíliák esetében fokozottan kell ügyelni a tisztaságra. Éppen ezért a frottírból készült termékek magas hőmérsékleten moshatók és szárítógépben is száríthatók.

Használat után gondosan terítse ki a törölközőket, fürdőlepedőket, hogy alaposan megszáradjanak, mert a textilben pangó víz kellemetlen szagokat eredményezhet.

A kádkilépőket és WC-előkéket is javasolt rendszeresen mosógépben mosni.