Gyerek & ifjúsági szoba

Fedezze fel a MÖBELIX izgalmas kínálatát a gyerek és ifjúsági szoba bútorai között! Kínálatunkban számos bútor és kiegészítő található a fiatalok számára, hogy megteremtsék egyedi és kényelmes helyüket a pihenésre, tanulásra és szórakozásra.

Függetlenül attól, hogy gyermekének egy kényelmes ágyra vagy egy praktikus íróasztalra van szüksége, vagy színes szőnyegekkel szeretné feldobni a szobáját, a MÖBELIX széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő bútorokat és kiegészítőket. Az ergonomikus tervezés, a minőségi anyagok és a sokféle stílusú opciók garantálják, hogy a gyerekszoba berendezése  funkcionalitás és megjelenés szempontjából is tökéletes legyen.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

104 termék

104 termék
Több színTöbbféle színben kapható
22 990,‒ Ft
  • Ágyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
  • Ágyfiók Unit - antracit, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
  • Ágyfiók Unit - fehér, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
Ágyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - OndegaÁgyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
ÚJ
104-ból 60 termék látható

Ágyak

Az ágy az egyik legfontosabb eleme a gyerek és ifjúsági szobának. A MÖBELIX választékban kényelmes és stílusos ágyakat talál. Választhat egyszemélyes ágyak közül, amelyek kényelmes alvást biztosítanak, vagy akár emeletes ágyakat is, amelyek kiválóak több gyermek esetén vagy akár baráti látogatásokhoz. A MÖBELIX emeletes ágyai praktikusak, mert helyet takarítanak meg, és lehetőséget nyújtanak egy kényelmes alvásra.
 

Íróasztalok

Az íróasztalok segítenek a gyermekeknek koncentrálni és kényelmesen tanulni. A MÖBELIX-nél megtalálhatók a funkcionális és ergonomikus íróasztalok, amelyek támogatják a megfelelő testtartást és segítik a hatékony munkavégzést. Választhat állítható magasságú asztalok közül, hogy a gyermek növekedésével is lépést tarthasson. 
 

Polcos tárolóelemek

A rendszerezés és a tárolás fontos szempont a gyerek és ifjúsági szobákban. Nálunk elérhetők a praktikus és stílusos polcos tárolóelemek, amelyek segítenek rendezett és tiszta környezetet teremteni a gyerekszobában. Választhat könyvespolcokat, amelyek a könyvek, játékok és dekorációk számára ideális helyet biztosítanak. A polcos elemek számos méretben és kialakításban elérhetők, hogy az igényekhez és a szobatervezéshez igazodjanak.

Az otthoni tárolás mindig kihívást jelent, különösen a gyerekszobákban, ahol a játékok, könyvek és egyéb holmik gyorsan szétszóródhatnak. Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy olyan megoldásra, amely helyet takarít meg és egyúttal praktikus tárolóeszközt biztosít, akkor az ágy feletti polcos elem tökéletes választás lehet.

Olyan okos kialakítást jelentenek, amelyek kihasználják a szoba vertikális terét és lehetővé teszik a hatékony tárolást anélkül, hogy plusz helyet foglalnak el a szobában.

Többféle méretben és kialakításban elérhetők, így könnyen megtalálhatja az igényeihez és a szoba stílusához leginkább illeszkedőt. Az ágy feletti polcos elemek előnye, hogy a szoba üres falaiból kihasznált tárolófelületet varázsolnak. Ezáltal a szobában több hely maradhat a játékra, a tanulásra vagy más tevékenységekre. Emellett segítenek rendet tartani és rendezett környezetet teremteni.

Gyermek és ifjúsági szobába való szőnyegek

A szőnyegek meghittséget és kényelmet adnak a gyerek és ifjúsági szobáknak. Áruházunk szőnyegkollekciója széles választékot kínál a stílusos és játékos megjelenésű szőnyegekből. Kaphatók vidám színekben és mintákkal, amelyek felpezsdítik a szoba hangulatát. A puha és minőségi anyagokból készült szőnyegek kényelmes körülményeket nyújtanak a játszó gyermekeknek, és szigetelik a hideg padlót. Akár egyszínű, akár mintás szőnyeget választ, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a tökéletes kiegészítőt a gyerek vagy ifjúsági szobába.