Kaspó

accessibility.listing.screenReader.filterbar

101 termék

101 termék

Kaspó Sunny

Luca Bessoni
Több változatTöbbféle kivitelben kapható
3 990,‒ Ft
  • Kaspó Sunny - homok, modern, műanyag (24/35cm) - Luca Bessoni
  • Kaspó Sunny - antracit, modern, műanyag (24/35cm) - Luca Bessoni
Kaspó Sunny - homok, modern, műanyag (24/24/35cm) - Luca BessoniKaspó Sunny - homok, modern, műanyag (24/35cm) - Luca Bessoni
Több színTöbbféle színben kapható
999,‒ Ft
Csak áruházban kapható
  • Kaspó Splofy 16cm - krém, műanyag (16cm)
  • Kaspó Splofy 16cm - barna, műanyag (16cm)
Kaspó Splofy 16cm - krém, műanyag (16cm)Kaspó Splofy 16cm - krém, műanyag (16cm)
101-ból 60 termék látható

A legjobb hely a növények számára

A Möbelix kaspói számos előnnyel meggyőznek. Egyrészt elősegítik a növények növekedését, másrészt tökéletesen beállítják a virágokat. De maguk a virágtartók is lenyűgöznek vonzó kialakításukkal, és csinos kiegészítők, amelyek minden lakótérben jól mutatnak.

Az, hogy melyik virágtartót válassza, az Ön személyes ízlésétől és az elhelyezni kívánt növényektől is függ. A Möbelix nagy választékában biztosan megtalálja az elvárásainak megfelelő kaspókat. Böngésszen online áruházunkban, és ismerje meg a különböző kiviteleket. Amint döntött, máris megvásárolhatja a virágtartókat.

Kaspók és előnyeik

A növények - a természettől távol - kaspóban fejlődnek a legjobban. Azonban semmiképpen ne ültesse a növényeket magába a kaspóba. Ezzel ugyanis megölheti a növényt. Ha a kaspó alján nincs lyuk, a víz felgyülemlik, és a gyökerek rothadásnak indulnak.   Ezért virágait és növényeit mindig kaspóval együtt helyezze a tényleges edénybe. Ha öntözés közben kifolyik a víz, a kaspók felfogják azt. Így elkerülhető, hogy föld- és vízfoltok jelenjenek meg az ablakpárkányon.

A kaspók anyagai

A Möbelix kaspói különböző anyagokból készülnek. A kaspók között a klasszikusak a kerámiából készült modellek. Ezek könnyen ápolhatók, tartósak és súlyuknak köszönhetően csúszásmentesek. A kerámiacserepekkel ellentétben a műanyag modellek nehezen törnek el. Könnyen mozgathatók, és különösebb erőfeszítés nélkül máshová helyezhetők. Egyes kaspók kőből készülnek. Ezek a virágtartók különösen praktikusak a teraszon vagy a kertben való kültéri használatra. Robusztusságuknak köszönhetően sem a szél, sem az időjárás nem tud kárt tenni bennük

Kaspók különböző színekben

A növények csak egy elegáns edényben érvényesülnek igazán. A szürke színű modellek vagy a barna színű kaspók időtállóan elegánsak. Ha színt szeretne vinni a saját négy falába, válasszon kék, sárga vagy zöld színű kaspókat. Ha a klasszikus kialakítást kedveli, a terrakotta színű modelleket ajánljuk. A megfelelő dizájn kiválasztásakor azonban ne csak az ízlését vegye figyelembe, hanem a növény virágszínét is.

Melyik virágtartó melyik növénynek való?

Míg a növények kiválasztása a személyes preferenciáktól függ, addig a virágtartó formájának a növények igényeitől kell függenie. Ha például a növények gyökerei inkább mélyre, mint szélesre nőnek, akkor sokkal jobban fognak boldogulni a magas, keskeny kaspóban. A kerek cserepek viszont lehetővé teszik, hogy a gyökerek egyenletesen szétterüljenek. Győződjön meg arról is, hogy a kaspók stabilak. Ez akkor van így, ha a kaspó átmérője és magassága nagyjából azonos. Az alulról vékonyabbá váló modellek könnyen felborulhatnak, ha megérintik őket, vagy egy széllökés elfújja őket. Ha magas virágok vannak bennük, a veszély különösen nagy. Ezért jobb, ha ezeket a modelleket védett helyre helyezzük. A kerek kaspók viszont különösen stabilak.

Vásárolja meg kaspóit a Möbelixnél!

A Möbelix kaspói beltérre és kültérre egyaránt méltó helyet biztosítanak gyönyörű növényeinek. Leheljen életet otthonába, és helyezze el szobanövényeit az alvóhelyiségben, a nappaliban vagy akár a szabadban. Möbelix webáruházunkban kényelmesen, otthonról, online rendelheti meg kaspóit. A következő előnyök várják Önt:
 
  • Legjobb árgarancia
  • Csomagküldés az Ön otthonába vagy kaspók átvétele az Ön által választott fiókban
  • Számos fizetési lehetőség, például eps online banki szolgáltatás, hitelkártya, PayPal és azonnali banki átutalás.