Készfüggönyök

A lakás minden helyiségében remek hangulatot kölcsönöz egy szép, ízléses függöny. A függönyök nemcsak öltöztetik az ablakot, de a kíváncsi tekintetek ellen is védelmet nyújtanak.

A sötétítők vastagabb, nehezebb anyagból készülnek annak érdekében, hogy a nap sugarait kizárják a szobából. A vitrázs elsősorban a konyhában mutat jól. Ennek a típusnak a jellegzetessége, hogy csak az ablak felét takarja el. Egy kis napfényt beenged, de a járókelők bepillantását már nem. Weboldalunkon nemcsak a függönyt, de az egyéb kiegészítőket, karnisokat, síneket is kiválaszthatja.
 

accessibility.listing.screenReader.filterbar

173 termék

173 termék
173-ból 60 termék látható

Készfüggönyök

Fedezze fel webáruházunk széles készfüggöny választékát, különféle színben és mintákkal. A készfüggönyökkel gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja otthona hangulatát. A világos, légies, csipke, vastag sötétítő és fényzáró modellekig nálunk mindent megtalál.

A függönyök és sötétítők szinte már klasszikus, elmaradhatatlan tartozékai az otthonoknak. Válasszon kész sötétítőt kínálatunkból sötét vagy világos színekben. A választott textíliát mindig ráncolva tegye a karnisra. Számos modellünk ringlis, vagyis fém karikákkal rendelkezik, így nincs szükség csipeszekre. Attól függetlenül, hogy a nappalit vagy a hálószobát szeretné besötétíteni, a részben fényzáró függönyökkel megteheti. Ha teljes mértékben szeretné kizárni a fényt, akkor a fényzáró (blackout) változatok közül választhat, tetszés szerinti színben. A vastag textilek télen a hideg és a huzat ellen, nyáron a forró napsütés ellen is védelmet jelentenek.

Gyűjtsön inspirációt a legújabb kollekciónkból, és frissítse fel otthonát egy új függönnyel. Rendelje meg a stílusos karnisokkal és elkötőkkel együtt!

Vitrázs és zsinórfüggönyök

Nálunk megtalálja az egyszínű és mintás poliészterből készült vitrázs függönyöket éppúgy, mint a zsinórfüggönyöket. Bármelyik fajtára is esik a választása, biztos lehet benne, hogy könnyen kezelhető lesz. Az elegáns árnyékoló megoldások feldobják otthona hangulatát.

A zsinórfüggöny kedvelt árnyékoló, és egyre inkább növekszik a népszerűsége. Ami többek között annak is köszönhető, hogy remekül illeszkedik a modern, minimalista stílusban berendezett lakásokba. A fényáteresztő funkciót tökéletesen ellátja, de nemcsak ablakra, hanem ajtókeretre is szerelhető, mivel nem sötétít, és a teret sem szűkíti, térelválasztóként használva is nagyszerűen megállja a helyét. A tisztítása is egyszerű, csak tegye mosózsákba, és kímélő programon mossa ki 30 fokon.

Függönykarnis

Kínálatunkban megtalál mindent, ami a felszereléséhez kellhet. Weboldalunkon megtalálhatók minden méretben az egysoros és duplasoros karnisok is. A karnisok falra vagy mennyezetre is szerelhetők.

Fedezze fel függönyrúdjainkat és dupla rúd készleteinket, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.
 

Függönykiegészítő

A dekorációs kiegészítőkkel, például egy stílusos elkötővel egyedivé varázsolhatja a függönyét. Nálunk minden függönyhöz megtalálja a szükséges kiegészítőket, tartozékokat.
 

Függönytartó sín

A sínjeink bármilyen hosszú függöny esetén használhatók. A legegyszerűbb módja a felfüggesztésnek a plafonra szerelhető műanyag mennyezeti sín. A jó minőségű sínek minden stílusú lakásbelsőben jól mutatnak. Fehér színükkel minden színű falfelülethez használhatók. A puha műanyag görgők szinte észrevétlen halk működést biztosítanak.