Poharak

A poharak nem csupán az italok tárolására szolgálnak, hanem egy-egy pillanatot, hangulatot is hordoznak magukban. A MÖBELIX kínálatában megtalálja a poharak széles választékát, amelyek nem csupán esztétikailag vonzóak, hanem kiváló minőségűek és rendkívül funkcionálisak is.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

56 termék

56 termék
899,‒ Ft
89,90 Ft / db
Csak áruházban kapható
Pohár Julio - Színes, konvencionális, Műanyag (6,6/15,5cm)
56-ból 56 termék látható

Stílus és funkció

Legyen szó egy elegáns vacsoráról, egy laza baráti összejövetelről vagy akár mindennapi használatról, a tálaláshoz szükséges eszközeink sokféle stílusban és designban elérhetőek. A különféle formák, mintázatok és anyagok széles választékát kínáljuk. Legyen az modern minimalizmus, vintage elegancia vagy éppen bohém játékosság, nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő darabokat.

Magas minőségű poharak

A poharak napi használatban vannak, ezért kiemelt fontosságú, hogy a kiválasztott darabok tartósak és ellenállóak legyenek. Poharaink a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, így hosszú távon élvezheti használatukat. Különböző anyagok, mint a kristályüveg, vagy éppen a műanyag, mind-mind magas minőségben érhetőek el, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

Különböző italokhoz illő poharak

A poharak nemcsak megjelenésükben különböznek, hanem funkcióikban is. Áruházunk kínálatában talál borospoharakat, whiskyspoharakat, koktélospoharakat, vizespoharakat és még számos más típust. A különböző méretek és kialakítások lehetővé teszik, hogy minden italhoz és alkalomhoz megtalálja a legmegfelelőbb verziókat.

Borospoharak sokszínűsége

A vörös- és fehérborokhoz készült poharak eltérő alakúak, hogy a borok karakterét és aromáját leginkább kiemeljék. A pezsgő és a desszertborok is speciális poharakat kívánnak, hogy a buborékok és az édesség tökéletesen érvényesüljön.

A borospoharak eltérő formája és mérete nem véletlen. A vörösboros kelyhek szélesebbek, hogy a nemes nedű szellőzzön és az aromák jól érvényesüljenek. A fehérboros poharak viszont magasabbak és keskenyebbek, hogy az ital hűvösen maradjon. A pezsgőspoharak magas és keskeny kialakításukkal segítik a buborékok tartós megmaradását.

Kávéspohár? Az a kávé fajtájától is függ!

Reggeli kávé, délutáni espresso vagy éppen hosszú beszélgetős latte - mindegyikhez más és más kávéspohár illik. A kávé fajtájától és a pörköléstől kezdve a kávéadagig minden számít. Ám a kávéspoharak formája és mérete is befolyásolja az ital ízét és aromáját. Az espresso poharak például szűkebb aljukkal és magas oldalukkal segítik az aromák koncentrációját, míg a latte vagy a cappuccino poharak nagyobb űrtartalmukkal lehetővé teszik a hab és a tej tökéletes eloszlását.

Poharak minden alkalomra

A poharak szerepe sokrétű. A mindennapokban gyakran vannak használatban, és részei az otthoni rutinnak. Ugyanakkor ünnepi alkalmakkor is előkerülnek, hogy az ünnepi teríték részévé váljanak. A poharakkal a mindennapi pillanatokat is különlegessé tehetjük, és az ünnepi alkalmakat is még emlékezetesebbé.

Ünnepi teríték, mindennapi reggeli vagy akár hétvégi grillparti – minden alkalomnak megvan a maga hangulata. Különlegessé varázsolják az asztal dekorációját és az élményt. Válasszon a saját stílusához illő modelleket, és teremtsen egyedi élményeket minden alkalommal.

Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg azokat a verziókat, amelyek segítenek minden pillanatot felejthetetlenné tenni.