Sütőedény
A kedvenc étel elkészítése is örömet okoz, nem csak az elfogyasztása. A sütőedények nagy igénybevételnek és hőhatásnak vannak kitéve, ezért kiváló minőségű edényeket érdemes beszerezni. A főzőedényeink jó minőségűek, dizájnosak, így nemcsak főzhet, hanem tálalhat is bennük, közvetlenül a sütőből az asztalra teheti az ételt. A maradékot pedig beteheti a hűtőbe és később felmelegítheti, amikor szükséges. Ezzel időt és energiát is spórol, és megkíméli magát a plusz mosogatástól is.
A sütés kreatív és hasznos tevékenység, aminek a család minden tagja örül. A megfelelő eszközökkel, sütőedényekkel élménnyé válik az étel elkészítése. Sajtfelfújt, húsos pite, rakott zöldség? Sőt még kenyeret is süthet benne.
Bármi is a család kívánsága, a megfelelő sütőedényekkel egyszerűen elkészíthető bármilyen étel. A nemesacél, hőálló üveg vagy karbonacél edények használata és tisztítása egyszerű.
Sütőtál
Felfújt vagy pite készül vacsorára? Akkor nem hiányozhat a konyhájából egy esztétikus megjelenésű kerámiából vagy porcelánból készült sütőtál, melyben nemcsak elkészítheti, hanem az étkezőasztalra is teheti a készételt. A rendkívül sokoldalú edényben nagyon sok fajta étel elkészíthető, akár sütemény is. A használatával már az előkészítéskor a tálalásra kész edénybe kerül az étel, így időt és energiát spórol meg magának.
Sokszor előfordul, hogy veszít az esztétikai értékéből az étel, amikor áthelyezzük a tálalóedénybe a tepsiből, hiszen már nem olyan mutatós és gusztusos. Viszont egy kerámia vagy porcelán sütőtálnál nincs is alkalmasabb a kínálásra, hiszen gyönyörűek, akárcsak a megterített asztalon sorakozó tányérok, így semmi akadálya, hogy abban tálaljon.
A porcelán és kerámia számos előnnyel rendelkezik a többi alapanyagból készült sütőedényekkel szemben. Az alumínium tepsiket inkább sütemények sütésére ajánlják, a zománcozott tepsik pedig könnyen karcolódnak és sérülnek.
Pecsenyesütő
Hétvégén lehetőség adódik kiadósabb fogások elkészítésére, ilyenkor sokszor kerül a családi asztalra a vasárnapi sült, melynek elkészítéséhez nélkülözhetetlen egy professzionális pecsenyesütő. Az edény fala és feneke masszív, ezért kiválóan tárolja a hőt, és ennek köszönhetően egyenletesen sül meg benne a hús.
A fedeles pecsenyesütő további előnye, hogy a hő és a gőz az edényben marad, ezáltal az étel zamatos és szaftos marad.
Tepsi
Ha imád sütni, akkor a minőségi karbonacél vagy nemesacél tepsik nem hiányozhatnak a konyhaszekrényből. Segítségével a sütés igazán örömteli tevékenység, valamint megbízható eszköz. A különböző méretű és alapanyagú tepsik remek segítőtársak az ízletes ételek elkészítéséhez. Kezdő háziasszonyok is magabiztosabban és sikeresebben süthetnek a megfelelő edényekben.
Fedezze fel áruházunk kínálatát, és élje ki a kreativitását a konyhában a minőségi eszközök használatával!