Szekrények

accessibility.listing.screenReader.filterbar

308 termék

308 termék
Több méretTöbb méretben elérhető
139 900,‒ Ft
Sarokszekrény Box - Tölgyfa/Fehér, modern, Faalapú anyag (150/205/120cm) - OndegaSarokszekrény Box - Tölgyfa/Fehér, modern, Faalapú anyag (150/205/120cm) - Ondega
AKTUÁLIS AJÁNLATUNK
308-ból 60 termék látható

Tökéletes tárolóhely a hálószobában

Teljesen mindegy milyen szekrényt szeretne a hálószobába, a legfőbb funkcióját érdemes szem előtt tartani, hogy gondoskodjon a megfelelő tárolásról. A szekrény nem csak ruhák pakolására alkalmas, hanem helyet biztosíthat még ágyneműknek, kiegészítőknek, cipőknek, sőt még ékszereknek is. A választás nem egyszerű, hiszen modellek széles választéka áll rendelkezésre. Akár nyílóajtós, akár tolóajtós szekrényről van szó a választásnál érdemes egy pár pontot figyelembe venni, hogy megtalálja az Önnek tökéletesen megfelelő szekrényt.
Ebben segít a Möbelix, ahol még több előnnyel vásárolhat:
 • Ruhásszekrények széles választék többféle stílusban és kivitelben
 • A kedvező ártól a drágáig nálunk mindent megtalál
 • Kiváló minőségű kiegészítők
 • Az áruházi vásárlásnál szakszerű tanácsadás és terveztetési lehetőség
 • Kedvenc ruhásszekrényét, akár otthona kényelméből is meg tudja rendelni az Möbelix Online shopon keresztül.

Különböző típusok

A Möbelix széles választékában modellek számos változatát találja. Itt eláruljuk miben különböznek a típusok egymástól. 
 • Nyílóajtós szekrények: A nyílóajtós szekrény az igazi klasszikus szekrényforma, amelyek elsőként jelennek meg a házakban, lakásokban. A ajtók kinyitásával egyszerre láthatóvá válik az egész szekrény tartalma. A ruhatartó rudaknak és a polcoknak köszönhetően helyet biztosít blúzok, ingek, pulóverek  sőt még ruhák és hosszú kabátok számára is. Sokszor ezekre a szekrényekre tükör is kerül. A szekrény elhelyezésénél figyelembe kell venni, hogy elegendő hely legyen az ajtók kinyitásához.
   
 • Tolóajtós szekrények: A tolóajtós szekrény a leghelytakarékosabb szekrény típus. Ajtói csendesen nyithatók és zárhatók. Ezek a szekrények kicsit mélyebbek, mint a nyílóajtós szekrények, de nem igényelnek további helyet az ajtók nyitásához.
   
 • Sarokszekrények: A sarokszekrények segítségével a kihasználatlan sarkokat is tárolóhellyé tudja alakítani vagy további szekrényekkel tároló kombinációt kialakítani. Ezekkel a szekrényekkel minden centimétert optimálisan ki tud használni a hálószobájában vagy a gardróbban.
   
 • Rátét szekrények: A ruhásszekrény túl kicsi? Ki ne ismerné ezt a problámát, teljesen mindegy milyen kicsire hajtogatjuk össze a ruhákat vagy tömörítjük még jobban össze őket, egyszerűen nincs több hely. A rátét szekrények megoldást jelenthetnek. A praktikus kis szekrények egyszerűen felszerelhetők a már meglévő szekrényre. Így további tárolóhelyet nyerhetünk, anélkül, hogy egy új ruhasszekrényt kellett volna vásárolni.
   
 • Szekrény rendszerek: A szekrény rendszerek elegendő helyet biztosítanak ruhái, cipői vagy kiegészítői számára. Tervezhető rendszerinkkel könnyedén berendezheti hálószobáját vagy gardróbját. Praktikus belső kiegészítőinkkel mindennek tud külön tárolóhelyet létrehozni. Munkatársaink szívesen állnak rendelkezése és segítenek megtervezni álmai szekrényét. Szekrény rendszerinket keresse áruházainkban.

Ruhásszekrények minden stílusban

A ruhásszekrénynek amellett, hogy tárolóhelyet biztosít, még illeszkednie kell a stílusunkhoz is. Hiszen nemcsak egy egyszerű tároló, hanem egy dekoratív bútordarab is. Harmonizálnia kell a többi bútorral és mérete miatt is az egyik legjelentősebb bútordarab a hálószobában, így nem elhanyagolható a kinézete sem. A Möbelixnél ezért szekrények széles választékából válogathat, hogy megtalálja stílusának megfelelőt.

A modern fehér szekrények egyszerű kialakításukkal és letisztult vonalvezetésükkel tökéletesen illenek a minimalista stílusban berendezett hálószobákba. A fehér ötvözi a modern és az időtlen megjelenést és optikailag növelik a teret. Így kisebb hálószobákba is ajánljuk. A magasfényű fehér kivitelek jól harmonizálnak különböző színekkel és felületekkel.

A landhaus stílusú szekrények otthonos légkört varázsolnak, amely idilli vidéki életre és nyugalomra emlékeztetnek. A fa vagy fa hatású felületek meleg érzetet keltenek. A szekrényekre szerelt tükrök pedig nagyon praktikusak, hiszen egyrészt optikailag tágítják a teret, másrészt könnyedén ellenőrizheti az aznapi öltözékét.
 • Milyen méretű szekrényt válasszunk?
  A szekrény mérete elsősorban a hálószoba nagyságától függ. A szekrény rendszerekhez vagy a külön gardróbszobához nem mindenkinek van elég helye. Ezért egy megfelelő méretű ruhásszekrény is tökéletes megoldás.  Legyen szó toló- vagy nyílóajtós szekrényekről vagy akár 1- vagy 2 ajtós kisebb szekrényről. A Möbelixnél minden igényre megtalálja a megfelelő szekrényt.
   
 • Milyen magas legyen a szekrény?
  A kész modellek általába 200 és 230 cm között vannak. Egyes modellek még rátét szekrényekkel is kiegészíthetőek, így maximálisan ki tudja használni a szoba magasságát. Ha mégsem elegendő, egy komóddal növelheti a tárolóhelyek számát. A kissebb ruhadarabok, mint a zoknik, kesztyűk  vagy sálak kényelmesn elférnek benne.
   
 • Milyen mély legyen a ruhásszekrény?
  A Möbelix szekrények mélysége általában 54 és 68 cm között változik. Akasztós ruhák esetében figyeljünk arra, hogy a szekrény minimum 55 cm mély legyen, hogy a ruhák kényelmesen elférjenek és az ajtóhoz se érjen hozzá.

Kiegészítők a még nagyobb komforthoz

A szekrény rendbe tartásához a Möbelixnél számos kiegészítőt talál. A világítás, polcok, cipőtartók és ruhatartók további kényelmet és tárolási felületet biztosítanak. Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, hogy kiválassza az Ön számára tökéletes ruhásszekrényt vagy nézzen körül az Online shop kínálatában.