Vitrázs & zsinórfüggöny

Ebben a kategóriában a vitrázs- és zsinórfüggönyöket találja. A vitrázsfüggönyre jellemző, hogy csupán az ablak felét takarja el, a fényt beengedi, viszont a kíváncsi tekinteteket már nem. A zsinórfüggönyök tökéletes fényáteresztők, melyek minden modern lakás ablakát remekül öltöztetik. Sokoldalúságuknak köszönhetően nemcsak ablakra, hanem ajtóra is tehetők, sőt térelválasztóként is használhatók.

Webáruházunkban egyszínű és mintás vitrázsfüggönyök kaphatók, valamint a zsinórfüggönyöket is több szín közül választhatja ki. Mindkét függönytípus anyaga a poliészter, mely rendkívül könnyen kezelhető.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

34 termék

34 termék
Több méretTöbb méretben elérhető
1 490,‒ Ft
Csak áruházban kapható
KÉSZFÜGGÖNY Lace - fehér, konvencionális, textil (60/90cm) - OndegaKÉSZFÜGGÖNY Lace - fehér, konvencionális, textil (60/90cm) - Ondega
34-ból 34 termék látható

Vitrázsfüggöny

Vitathatatlan, hogy a lakás minden helyiségét megváltoztathatja egy szép, ízléses függöny. Nemcsak dekorációs szerepet tölt be, hanem funkcióját tekintve védelmet nyújt a kíváncsi tekintetek ellen.

Nem minden helyiségben van szükség vastag sötétítő és fényzáró függönyökre. Sőt, sokszor az a cél, hogy minél több fény jusson be mindenféle akadály nélkül, ugyanakkor ne is lehessen belátni. Pont ennek a két kritériumnak felel meg a vitrázsfüggöny. Elsősorban a konyhaablakban mutat jól. Mivel az ablaknak csak a felét takarja el, felül vagy alul akadálytalanul besüthet a nap, ezáltal világos lesz a konyha, tökéletes fényviszonyokat teremtve a konyhai munkálatokhoz.

A vitrázsfüggönyöket tetszés és igény szerint elhelyezheti az ablak alsó és felső részén is. Ez attól is függ, hogy milyen helyiségbe kerül, milyen szerepet kell, hogy betöltsön az árnyékoló.

Zsinórfüggöny

Webáruházunk széles függönyválasztékában mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Számos színben és mintával kínáljuk függönyeinket, melyekkel gyorsan, egyszerűen és pénztárcabarát módon változtathatja meg az otthona hangulatát. A világos, légies, könnyed zsinórfüggönyök nem állják el a fény útját. A nappali fényárban úszhat, viszont nem engednek betekintést a helyiségbe.

Az extravagáns megjelenésű zsinórfüggöny hurkolt vagy sodrott fonalakból készül. Mivel enyhe fényvisszaverő funkcióval is rendelkezik, ezért nagyon kedvelt az optikai hatása miatt. Behúzva kellemes fény szűrődik át rajta.

Nemcsak ablakra, hanem ajtókeretre is szerelhető, mivel nem sötétít, és a teret sem szűkíti, térelválasztóként használva is nagyszerű. Nappaliban, hálószobában, előszobai átjáróban is alkalmazható. Más függönnyel kombinálva kiválóan alkalmas arra, hogy kreatív kontrasztot hozzon létre. Az utóbbi időben többek között ennek is köszönheti a népszerűségét ez az árnyékolási megoldás. Mindenfajta modern és minimalista otthon tökéletes kiegészítője.

Fedezze fel kínálatunkat, gyűjtsön inspirációt a legújabb függönykollekciónkból, és frissítse fel otthonát egy új függönnyel. Rendelje meg és hamarosan az otthonát díszítheti vele. Amikor megpillantja, hogy a nyitott ablakban a szél lágyan mozgatja a zsinórokat, biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott, amikor megvásárolta.

Vitrázs- és zsinórfüggönyök tisztán tartása

A vitrázs- és zsinórfüggöny tisztítása is egyszerű, kímélő programon, 30 fokon moshatók. Célszerű mosózsákba tenni annak érdekében, hogy megóvja az anyag minőségét. A zsinórfüggöny összegubancolódásának megelőzése érdekében fonja össze lazán, mielőtt a mosózsákba teszi. Az anyag tulajdonságának köszönhetően vasalásra nincs szükség egyik típusú függöny esetében sem.