Ágyak tárolóval

A MÖBELIX a megfizethető minőség mellett arra is ügyel, hogy mindenki megtalálja a saját igényeire szabott bútorait a tárolóval ellátott ágyak esetében is. A kisebb otthonoktól a hatalmas házakig, számos olyan opciót kínálunk a berendezésre, ami jól illeszkedik a térhez. 

Ha nincs elég hely a hálószobában, akkor olyan kreatív bútorokat kell vásárolni, amik elsődleges funkciójukon kívül a tárolás lehetőségét is magukban rejtik. Nézzük az ágyakat: sok helyet foglalnak, viszont okos megoldásokkal mégis rengeteg dolgot tudnak elnyelni.

A kis otthonok hátránya, hogy könnyen érezheti zsúfoltnak őket. Ennek ellenére egyre népszerűbbek ezek a lakóegységek, ahol különféle kreatív, okos megoldásokkal kompenzálható a kis belterület is. A hálószobában az elsődleges bútor az ágy, majd a ruhák tárolására alkalmas szekrények. Napjainkban ez a kettő már kombinálható, és a bútortervezők zsenialitásának köszönhetően már egy ágy is lehet egyben tárolásra alkalmas szekrény.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

80 termék

80 termék
Több színTöbbféle színben kapható
22 990,‒ Ft
  • Ágyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
  • Ágyfiók Unit - fehér, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
Ágyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - OndegaÁgyfiók Unit - tölgyfa, konvencionális, faalapú anyag (149,5/21/68,5cm) - Ondega
80-ból 60 termék látható

Ágyak tároló funkcióval

A MÖBELIX-nél számos olyan ágy elérhető, amiben kisebb tárolók kaptak helyet. Görgős fiókok, ágyneműtartó, sőt, kis rejtett kazetták is lehetnek az ágykeretbe építve, melyekben az ágyneműn kívül más dolgokat is tárolhat. Sokan a ruhákat is itt tartják, ha nincs elég hely a gardróbban. Az ágy fekvőfelületének jelentős részét lehet így okosan hasznosítani. 

A miniatűr otthonokban szinte kötelező a tárolós ágy, de a nagyobb hálószobákba is praktikus egy ilyen darabot beszerezni. Gyerekszobákba szintén praktikus megoldást jelenthet egy ilyen bútor, hiszen játékok és ruhák tárolására egyaránt alkalmas. Kaphatók egyszemélyes és dupla verzióban is, sok fakkal vagy egy nagy fiókkal felszerelve.

Magas minőség az Ön igényeinek megfelelően


A MÖBELIX tárolós ágyai kivétel nélkül magas minőséget képviselnek. Mind az ágykeret, mind pedig a kisebb kiegészítők gondos munka eredményei. Csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akik a minőséget tartják szem előtt a bútorok készítésénél. Mind az alapanyagok, mind pedig azok megmunkálása ide tartozik, nálunk csak a legjobbak rúghatnak labdába.

Több méretben és színben is kaphatók az ágyak, ki-ki a saját maga ízlését követve választhatja ki a számára legkedvesebbet. Az ágykeretek jellemzően fából készülnek, az otthon melegét sugározva a lakásba. A színekben is számítanak a trendek, és most a természetesebb, monokróm színek dominálnak a kínálatban. Ezeket a webshopon is elérheti, ahol a leírásban minden hasznos információt megtalál.

Extra szolgáltatásaink az Ön kényelméért

Közvetlenül a gyárakból érkeznek hozzánk a bútorok, amiket saját raktárainkból vihetnek haza a vásárlók, így lerövidül a várakozási idő is. Áruházainkban igénybe vehető a Cofidis áruhitel, amivel a finanszírozást azonnal megoldhatja.

Valljuk be, nem mindenki született műszaki adottságokkal, így sokaknak problémát jelent a bútorok mozgatása és összeszerelése. Kérésre mi is házhoz szállítjuk a termékeket, és össze is szereljük azokat. Ha viszont szereti a kihívásokat, akkor autót is bérelhet a házhozszállításhoz.

A MÖBELIX praktikus megoldásaival arra törekszik, hogy minél hatásosabban segítsen kihasználni a teret a hálószobában. Mindezt baráti árakon tesszük elérhetővé mindenki számára, mert hiszünk benne, hogy a  minőség nem lehet egy szűk réteg luxusa, a  minőség mindenkinek jár! Keresse fel honlapunkat és válassza ki a széles kínálatból az Ön számára tökéletes tárolós ágyat még ma! Kollégáink várják a jelentkezését, ha bármilyen kérdése lenne a termékekről.