Ágyak

accessibility.listing.screenReader.filterbar

278 termék

278 termék
278-ból 60 termék látható

Amit az ágyakról tudni kell

Nincs fontosabb a pihentető alvásnál, amikor regenerálódhatunk és energiát gyűjthetünk a következő napra. Alvási szokásaink nem egyformák, ezért a Möbelixnél az ágykínálat is nagyon széleskörű, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Teljesen mindegy, hogy egy klasszikus franciaágyről vagy egy Boxspring ágyról legyen szó.

Válasszon ágyat a Möbelixtől és profitáljon az előnyökből:
  • Ágyak minden berendezési stílushoz
  • Széles Boxspring ágy választék
  • Klasszikus ágyak különböző színekben és kivitelekben
  • Szakszerű tanácsadás az áruházaink hálószoba osztályán
  • Nagyszerű minőség kedvező áron.

Melyik ágyat válassza?

A legfontosabb kérdés egy új ágy vásárlásakor, hogy milyen tipusút szeretnénk. Egy kényelmes Boxspring ágy, tárolós ágy vagy egy klasszikus ágykeret matraccal megoldás mellett döntünk e.

Klasszikus ágy: A klasszikus ágyak ágykeretből, ágyrácsból és matracból állnak. A matrac és az ágyrács határozza meg leginkább az alvási komfortot, így ezeket érdemes alvási szokások és igények szerint kiválasztani. Ágykereteink számos kivitelben, színben és stílusban kaphatók. A Möbelixnél minden berendezési stílushoz talál megfelelőt.

Boxspring ágy: Az otthoni „szállodai“ ágyak egyre népszerűbbek. A 3 rétegű felépítésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a test vonalához, így kimagasló alvási komfortot biztosít.

Futon ágyak: A futon ágyak ötlete eredetileg Japánból származik, ahol még napjainkban is néhol a földön futonok alszanak. A futon ágyak normál ágyszélességgel rendelkeznek, de sokkal alacsonyabbak. Így a japán alvási szokást kombinálja a jól ismert európai kényelemmel.

Tárolós ágyak: A tárolós ágyak további tárolási lehetőséget biztosítanak. A kis hálószobákban igazi kincsnek számítanak, hiszen az ágy alsó részében a fiókokban vagy nyitott polcokon bármit tud tárolni. 

Kárpitos ágyak: A kárpitozott ágyak az ágyak között is igazi klasszikusnak számítanak. A kárpitozott ágykeretnek és fejrésznek köszönhetően nemcsak magas alvási komfortot biztosítanak, hanem különleges stílusos kialakításukkal is lenyűgöznek. A fejrész puha kényelmes anyagokkal van bevonva, így még nagyobb kényelemben részesülhet. Teljesen mindegy, hogy szövettel vagy bőrhatású anyaggal van bevonva, egy ilyen ágy igazi ékszere lesz hálószobájának.

Hasznos tippek az ágy vásárlásához

Az ágyak számos méretben kaphatók, sőt még egyedi méretekben is lehet őket rendelni. Így teljesen az Ön igényeinek megfelelő ágyat vásárolhat nálunk. Kérjük, vegye figyelembe a szoba méretét, hogy az ágy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi. A standard ágyméretek általában egy- és kétszemélyes ágyakra vonatkoznak.

Egyszemélyes ágyak: Minden modell, ami 90x200cm, 100x200cm vagy 120x200cm méretűek, egyszemélyes ágynak számítanak. A 120x200cm-es ágyak vagy a 140x200cm-es francia ágyak is kényelmes egyszemélyes ágyak, de nagy fekvőfelületüknek köszönhetően 2 személy is elfér rajtuk.

Kétszemélyes ágyak: Hosszú távon azonban a kétszemélyes ágyak ajánlottak a párok számára. A 160x200cm-es ágyak keskeny kétszemélyes ágyak, míg a 180x200 cm-es fekvőfelület a klasszikus kétszemélyes méret. A Möbelixnél extra méretben is rendelhet ágyat pl. 200x230cm-es méretben.

Mire érdemes a vásárlásnál ügyelni?

Az ágy kiválasztásánál figyelembe kell venni az ágy anyagát, színét és kialakítását is, hiszen az új bútordarabnak illeszkednie kell a már meglévő berendezéshez. A Möbelix kínálatában minden stílusban talál megfelelő ágyat, sőt egyes modelleknél a fej- és lábrészek közül is válogathat.

Hasznos berendezés

A kiegészítők még inkább hozzájárulnak a kényelemhez. Az ágy alatti fiókok vagy az ágyneműtartós ágyak még több tárolóhelyet biztosítanak. Az ágytakarókat, ágyneműket és egyéb takarókat könnyedén el tud bennük rejteni, így a hálószobában búcsút inthetünk a rendetlenségnek.   

Fontos kritérium a megfelelő matrac, fedőmatrac és hozzá passzoló ágyrács kiválasztása. Ezek befolyásolják leginkább az alvási komfortot. Ezért nagyon fontos, hogy az Önnek megfelelőt válassza.

Egyes modelljeink elektromosan állítható fekvőfelülettel rendelkeznek. Egy távirányító segítségével be tudja állítani a kívánt pozíciót, hogy maximális kényelemben érezhesse magát.

Ágy vásárlása a Möbelixnél

Teljesen mindegy, hogy egy modern Boxspringágyat, egy futonágyat vagy egy klasszikus kárpitozott ágyat keres, a Möbelixnél számos megfizethető ágyat talál, többféle színben, kivitelben és stílusban. Látogasson el valamelyik Möbelix áruházunkba, ahol munkatársaink segítenek a kiválasztásban, vagy otthona kényelméből rendelje meg álma ágyát az Online shopon keresztül.