Boxspring ágyak

A MÖBELIX az exkluzív termékeket is megfizető áron kínálja, hogy a kényelem és a stílus ne legyen luxus. Igaz ez a nálunk kapható boxspring ágyakra is, melyek masszív szerkezetükkel és az átlagtól eltérő magasságukkal igazi pihentető alvást biztosítanak.

A boxspring ágyak jellemzői: a magasság, ami akár a 110 cm-t is elérheti, a dupla matrac, a nagy tárolóhely és a szilárd felépítés. Ezek az ágyak rengeteg olyan funkcióval vannak ellátva, amik praktikusak lehetnek a rohanó hétköznapokban, hiszen számos dolog elfér az ágyneműtartóban, egyes termékek pedig extra beépített tárolókkal is fel vannak szerelve.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

79 termék

79 termék
79-ból 60 termék látható

Stílus, kényelem, praktikum

A MÖBELIX ágyai ötvözik a stílust a kényelemmel és a praktikummal. A kínálatban szereplő termékek mindegyike magas minőséget képvisel, köztük mindenki megtalálja azt az ágyat, ami megfelel az igényeinek és a pénztárcájának. Többfajta színben és formában is elérhetők, egyfős és dupla verzióban, sötét és világos színekben, fa és textil kombinációkban.

A klasszikus ágyakkal ellentétben a boxspring ágyakat úgy alakították ki, hogy azokat az idősek, terhes nők vagy a mozgásszervi problémákkal küzdők is egyszerűen használhassák. Mivel a matrac több rétegből áll, így akár dupla olyan magas is lehet, mint egy normál ágy, ami megkönnyíti a felkelést és a lefekvést is azoknak, akiknek nehézséget okoz a mozgás.

Így áll össze egy boxspring ágy

A fejtámla a boxspring ágyak jellegzetessége. Nem csak esztétikus, de funkciója is van: a hátnak erős támasztékot ad, így nem a falnak dől neki a használója, hanem a kényelmes támasztéknak. Nem kell attól tartani, hogy a hideg felülettel érintkezve megfázhat az ágyban.

Kevés olyan otthon van, ahol arra panaszkodnak, hogy túl sok a tároló. Általában a helyszűke jelent komoly gondot a háztartásokban. A kínálatunkban elérhető boxspring ágyak többfajta ágyneműtartóval és tárolókkal vannak felszerelve: van, amelyik külön, oldalra nyíló extra fiókokkal is rendelkezik, így akár ruhákat is tárolhat bennük.

A boxspring ágyak legfontosabb része a többrétegű matrac: a felső réteg a fedőmatrac, ami enyhíti a nyomást. Könnyen tisztítható, egy egyszerű mozdulattal bármikor lecipzározható, majd a mosógépben mosható. A következő réteg a fő matrac, ami általában habmatrac, és ami funkcióját tekintve a nyugodt alvásért felel. A test mozgására, terhelésére is tesztelték, és úgy alakították ki, hogy tökéletes kényelmet biztosítson. A legalsó réteg pedig a rugós matrac, ami kiegyenlíti a nyomást.

Házhoz szállítás és áruhitel

A MÖBELIX-ben közvetlenül a gyártóktól szerezzük be a termékeket. Kiválasztott bútorát akár raktárról, akár minimális várakozási idővel átveheti, vagy elszállíthatja. Mindehhez szerelési szolgáltatás is elérhető, a megvásárolt bútorát összeszereljük  Önnek az otthonában. Kérésre házhozszállítás is elérhető, vagy rendkívül kedvező áron, kisteherautót is bérelhet, amiből Törzsvásárlóink további 10% kedvezményben részesülhetnek. A Cofidis áruhitelével pedig gyors ügyintézés után akár azonnal hozzájuthat a megvásárolt ágyhoz. Ezt a szolgáltatást áruházainkban biztosítjuk vásárlóink számára. 

Otthonába tőlünk érkezik álmai ágya. Izgalmas kínálatunkban olyan termékeket talál, amiket mi is örömmel választanánk. Ha ágyról van szó, a MÖBELIX-szel nem lőhet félre, hiszen a boxspring ágyak legszélesebb palettáját tettük elérhetővé, közvetlenül a gyártóktól, akiknek évtizedes munkája van az Ön nyugodt, pihentető alvásában. Kényelmes ágy nélkül ugyanis nincs boldog élet, ezért válassza a legjobbat. Jöjjön el áruházunkba vagy vásárolja meg online élete legjobb boxspring ágyát!