Előszoba panel

Ebben a kategóriában megtalálja az előszoba nélkülözhetetlen bútordarabjait, az előszobapaneleket. A kifejezetten kabátok tárolására tervezett panelek olyan praktikus és elegáns megoldásokat kínálnak, amelyek segítenek rendezetten és stílusosan tartani a cipőket, kabátokat, kulcsokat és egyéb dolgokat az előszobában.

Különböző méretben és stílusban érhetők el, így mindenki megtalálhatja az otthonába illő darabot. A panelek több polccal és akasztóval rendelkeznek, amelyek kényelmes és rendezett tárolást biztosítanak a bejárati ajtón belépve. Leggyakrabban fa vagy furnér anyagból készülnek, amelyek tartósak és könnyen karbantarthatóak.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

31 termék

31 termék
31-ból 31 termék látható

Előszobapanelek minden stílusban

A MÖBELIX előszobabútorai, a kis helyigényű panelek is, általában a modern, letisztult vonalakat követik, így tökéletesen passzolnak a mai modern enteriőrök hangulatához. Azonban vannak olyan modellek is, amelyek a rusztikus vagy vidéki stílusú otthonokba illeszkednek.

A MÖBELIX megoldásai könnyen telepíthetők, így akár otthon is összeállíthatók. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen méretű és milyen anyagból készültek. Azonban az áruházunkban kínált bútordarabok kedvező áron vásárolhatók meg, így megfizethető megoldást jelentenek az otthonok praktikus tárolási igényeire.

Nemcsak tárolási szempontból praktikusak, hanem a designjuk is sokat hozzáad az előszoba összképéhez, sokkal stílusosabbá teszik az előszobát és remekül illeszkednek a többi bútorhoz és az otthon dekorációjához.

Az eltérő méretű és stílusú panelek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja az otthonához leginkább illő darabot.

Szűk helyen is megoldást kínál a tárolásra

Használatuk szűk helyeken is lehetőséget nyújt a tárolásra és az előszoba praktikusabbá tételére. Akár egy kisebb előszobában is biztosítják, hogy rendezetten tároljuk a cipőket, kabátokat, sapkákat, sálakat, táskákat. Mivel számos kialakításban elérhetők, például szekrénnyel, polccal és akasztóval, így sokféle tárgyat tárolhatunk rajta, amelyek szem előtt vannak, így egyszerűen és gyorsan elérhetjük őket.

Ha az előszobánk szűk, akkor e praktikus elemek olyan módon is elhelyezhetők, hogy a helykihasználás optimális legyen. Például az egyik falra felszerelve egy hosszú, keskeny panelt lehet elhelyezni, akár kettőt is, amelyen polcok és akasztók vannak. Így szűkre szabott helyen több tárgy tárolására adnak lehetőséget, anélkül, hogy az előszoba zsúfolttá válna.

Fali fogasok

A fogasok vagy ruhaakasztó kampók nemcsak a helytakarékosság szempontjából fontosak, hanem a design részét is képezhetik.

A fogasok kiválasztása előtt érdemes fontolóra venni az előszoba méretét és az igényeket. Ha a helyiség nagyobb, akkor méretesebb, állványos vagy fali fogasokat választhatunk. Ezeknek a fogasoknak az előnye, hogy nagyobb mennyiségű kabátot vagy dzsekit tudunk rajtuk tárolni, valamint hogy dekoratívak és elegánsak lehetnek. Előnyük, hogy helytakarékosak és szépen illeszkednek az előszobához.

A ruhaakasztókat sokféle anyagból készítik, például fából, műanyagból, acélból vagy alumíniumból. A fa fogasok nagyon stílusosak lehetnek, és többféle színben kaphatók kínálatunkban, így könnyen illeszthetők az otthonunk hangulatához. Az alumínium és acél fogasok tartósak és egyszerű a karbantartásuk.

Fedezze fel kínálatunkat, és válassza ki Ön is az előszobájába illő megfelelő panelt!