Előszoba

Itt mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy praktikus és szép előszobában. A bútoroknak és kiegészítőknek elsősorban a funkcionalitásnak kell megfelelniük abban a helyiségben, ahová először lépünk, amikor hazaérünk.

A lakás stílusával harmonizáló előszobafalak és cipőtartók az optimális helykihasználást és rendet szolgálják. A kényelmes ülőpadok kellemesebbé teszik az első benyomást. A fogasok, akasztók, előszoba szekrények segítségével kéznél lesz minden, amire csak szükség lehet indulásnál. Rendezze be előszobáját a MÖBELIX minőségi termékeivel

accessibility.listing.screenReader.filterbar

204 termék

204 termék
Több színTöbbféle színben kapható
109 900,‒ Ft** helyett
99 990,‒ Ft
  • Ülőpad Olivia Giga-S - bézs, modern, textil/fém (160/91/61cm)
  • Ülőpad Olivia Giga-S - antracit, modern, textil/fém (160/91/61cm)
Ülőpad Olivia Giga-S - bézs, modern, textil/fém (160/91/61cm)Ülőpad Olivia Giga-S - bézs, modern, textil/fém (160/91/61cm)
AKTUÁLIS AJÁNLAT
204-ból 60 termék látható

Előszobaszekrény

Akár szűkebb terekbe, akár tágas előszobába keres bútort, nálunk megtalálja. A nyitott állványokon a kabátok és a cipők egy karnyújtásnyira lesznek, a szekrények elrejtik őket a kíváncsi szemek elől és megóvják a portól.

Belső polcok, sínek teszik sokoldalúvá a bútorokat. A tükrös ajtók nagyítják a teret, a magasszekrények pedig lehetővé teszik a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását. Nagy a választék a szélesség tekintetében is, a garzonokba illő keskeny kiviteltől a nagyobb családok téli holmijait is elnyelő többrészes modellekig.

Előszobapanel és -szett

Néha a kevesebb több, ami különösen igaz az előszobapanelekre. A kisebb-nagyobb elemek alkalmasak arra, hogy rendezetten tároljunk rajtuk mindent. A kalaptartóra dobhatjuk a sapkát, a napszemüveget, a fogasra pedig a táskát.

Szeretné, ha az előszobafal, a tükör, a fogasok és a cipősszekrény stílusos egységet alkotnának? Az előszobaszettek összefüggő bútort alkotnak, nem szükséges külön kiválogatni az összeillő elemeket, mert minden funkciót betöltenek. 

A fogasok, a zárt akasztós zónák segítenek szétválogatni a ruhákat, attól függően, melyiket viseljük gyakrabban. A fiókokba kerülhetnek a kesztyűk, a sálak vagy a cipőkefe. Az anyag, a szín és a forma összhangja egyedi hangulatot varázsol bármelyik előszobába. 

Előszobapad

Ülve cipőt húzni kényelmesebb, mint állva. De a kisgyermekes szülők, idősek és nehezebben mozgó emberek esetében főleg nagy segítséget jelent egy előszobapad

A cipőtárolóval kombinált darabok további tárolóhelyet kínálnak az ülőfelület alatt, így keresgélni sem kell, elég lehajolni a lábbeliért. A nyitott és zárt modellek mellett fiókos, sőt, háttámasszal szerelt komfortos bútorokat is láthat a kínálatunkban. 

Cipősszekrények

Egy család esetében, vagy ha sok vendéget fogadunk, és szeretjük, ha előszobánk rendezett, hasznos a nagyobb, zárt cipősszekrény. A falra szerelhető, keskeny és a szűk előszobákban is kényelmesen használható billenős változatoktól a fényes felülettel vagy tükörrel bevont, többrekeszes, fiókokkal is ellátott darabokig bő a választék.

Fontos apróságok az előszobában

Előszoba kategóriánkban nélkülözhetetlen kiegészítőket és kellékeket is talál. Az átlátható rendszerezést szolgálják a fogasok, akasztók, kulcstartók és a kulcsos szekrény. Egy cipőkanálra vagy vendégpapucsra is bármikor szükség lehet. 

Esős, latyakos időben jól jön az elegáns esernyőtartó és az egyszerűen tisztán tartható tálca, amelyen a sáros, vizes cipők lecsepeghetnek, megszáradhatnak. 

Görgessen lejjebb és merüljön el a MÖBELIX előszoba kategória változatos termékei között!