Függönykarnis

Minden helyiségnek remek hangulatot kölcsönöz egy szép, ízléses függöny. A függönyök öltöztetik az ablakot és a kíváncsi tekintetek ellen is védelmet nyújtanak. A légies fényáteresztők és sötétítők nem hiányozhatnak a nappaliból és hálószobából sem. A vitrázs függönyök elsősorban a konyhában mutatnak jól. Weboldalunkon nemcsak a függönyt, de az egyéb kiegészítőket, függönykarnisokat is kiválaszthatja.

Ebben a kategóriában megtalál mindent, ami a függönyök felszereléséhez kellhet. A MÖBELIX-nél megtalálhatók minden méretben az egysoros, dupla soros karnisok és vitrázsrudak is. A karnisok elsősorban falra szerelhetők.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

52 termék

52 termék
52-ból 52 termék látható

Függönykarnis garnitúra

A függönyöknek ahhoz, hogy használni lehessen őket, szükségük van karnisra. Ezek a termékek ráadásul szebbé is teszik a helyiséget. Választékunkból ízlése szerint választhatja ki azt, amelyik a legjobban illik az otthonába.

Fedezze fel a MÖBELIX széles függönykarnis választékát számtalan színben és méretben, és egészítse ki a függönyét egy stílusban hozzá illő karnissal vagy függönyrúddal. Figyeljen a harmóniára és a részletekre, ezért olyan karnist válasszon, amely illik a függönyhöz. A függönykarnis fontos kiegészítő. Nálunk megtalálja a csatokat, függönycsipeszeket egyaránt.

A karnis nem csak egy használati eszköz, mely segítségével felrögzítheti a függönyt, annál sokkal több, használatával kihangsúlyozhatja a függönyt, ugyanakkor praktikus és szép is.

Akár modernet, akár klasszikusat szeretne, nálunk bizonyára talál kedvére való inspirációt és termékeket is. Kínálatunkban az egy- és kétsoros szetteket is megtalálja.

A karnisokat, ugyanúgy, mint a reluxát, fúrógéppel szerelheti fel. Az ajánlatunk bőséges, nálunk kizárólag kiváló minőségű termékeket talál. Ha függönykarnisra van szüksége, vásároljon nálunk, fedezze fel függönyrúdjainkat és dupla rúd készleteinket, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.

Válassza ki az Önnek megfelelő modellt, helyezze a kosarába egy kattintással, és hamarosan megérkezik az otthonába.

Vitrázsrúd

Kínálatunkban megtalálja az egyszínű és mintás poliészterből készült vitrázs függönyöket. Akármelyikre is esik a választása, a rögzítéséhez, szüksége lesz vitrázsrúdra.

Nagyszerű megoldásnak bizonyul, ha hely hiányában nem lehetséges normál karnist felszerelni az ablak fölé. A vitrázsrúd bármely ablakkeretre könnyen felszerelhető. Tartó- és záróelemmel együtt vásárolhatja meg a különböző modelleket.

A felszerelése szinte gyerekjáték. Először javasoljuk ráhúzni a függönyt a rúdra és azt az ablakhoz tartva meghatározni az optimális magasságot. Így könnyű eldönteni, hogy milyen magasan nyújtja a legtökéletesebb látványt a textil.

Arra azonban ügyelni kell, hogy a függöny a kilincs mögé kerüljön, és a vitrázsrúd ne akadályozza az elfordítását.

Egyéb függönykiegészítők

A dekorációs kiegészítőkkel, például egy stílusos függönyelkötővel egyedivé varázsolhatja a függönyét.

Nálunk minden függönyhöz megtalálja a szükséges kiegészítőket, tartozékokat, például dekoratív függönyelkötőket is.

Nálunk függönytartó síneket is választhat, melyek bármilyen hosszú függöny esetén használhatók. A legegyszerűbb módja a függönyök felfüggesztésének a plafonra szerelhető műanyag mennyezeti sín. A jó minőségű sínek minden stílusú lakásbelsőben jól mutatnak. Fehér színükkel minden színű falfelülethez használhatók. A puha műanyag görgők szinte észrevétlen, halk működést biztosítanak.