Kerti bútorok

Az év legkellemesebb időszakában a kerti bútorokkal berendezett terasz, kert második nappalivá alakul át. Nyáron a legtöbb időt a kertben töltjük grillezéssel, családi, baráti ebéddel, vacsorával, partikkal. Rendezze be teraszát modern kerti garnitúrával! Pihenjen kényelmes rattan kanapén, nyugágyon vagy hintaágyban ringatózva. Családok részére kerti szetteket kínálunk, amin mindenki kényelmesen elfér.

Elegáns lounge bútorokkal berendezett teraszon úgy érzi majd, mintha egy stílusos nappaliban ülne a friss levegőn. Egy-egy csendesebb sarokban függőfotelt és hintaágyat is elhelyezhet, és minden adott lesz a relaxációhoz, feltöltődéshez.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

172 termék

172 termék
172-ból 60 termék látható

Lounge garnitúrák a kertben

Amióta második nappalivá lépett elő a terasz, illetve a kert, a lounge garnitúrák is egyre keresettebbek. Az exkluzív kerti garnitúrák több személynek biztosítanak kényelmes ülőalkalmatosságot alacsony ülőfelülettel és széles kartámasszal. A szetthez tartozik asztal is, amelyre elhelyezhetők az italok, poharak. Lounge fotelekkel a férőhelyek száma is bővíthető. A többrészes kerti garnitúrák árnyékolására tökéletesek a függő napernyők. Óriási előnyük, hogy a hagyományos napernyőktől eltérően, a tartóoszlop az ernyőfelületen kívül található, így kényelmesen a garnitúra mellé állítható és kis helyet foglal. 

Helytakarékos kerti bútorok balkonra

Kisebb teraszokra, erkélyekre javasoljuk a balkon szetteket, amelyeket kimondottan szűkebb helyre terveztek. Az egyes kerti bútorok összecsukhatók, praktikusan tárolhatók a hidegebb hónapokban is.

Pihenésre csábító kerti padok, fotelek

A kerti padok, fotelek és székek egyaránt elhelyezhetők a teraszon, kertben vagy akár az erkélyen is. Olvasgatásra, baráti beszélgetésre csábít, főleg, ha kellemes, árnyékos helyre helyezi el. A kerti padok tökéletes helyszínei az álmodozásnak, relaxálásnak. Kínálatunkban egyaránt megtalálja a klasszikus formájú, fémből készült kerti padot, amin ketten, hárman is kényelmesen elférnek, műrattan padokat, amit kombinálhat kerti asztallal is, és modern vonalvezetésű fapadokat is árusítunk.

Kerti napozóágyak

Napozóágy nélkül nincs nyár. Választékunkban megtalálja a klasszikus kerti napozóágyakat, az extra kényelmes kétszemélyes napozóágyat, valamint extravagáns függőágyakat és függőfoteleket is. A kínálat legalább olyan nagy, ahányféle igény és ízlés létezik. A strandokról ismerős billenő napozóágyat is megvásárolhatja nálunk. A napozóágyak, a visszafogott stílusuknak köszönhetően könnyedén kombinálhatók a többi kerti bútorral.

Függőszékek, függőágyak

Azoknak ajánljuk a modern kerti függőfotel és függőágy választékunkat, akik szeretnek ringatózva pihenni. A szabadban való hintázás a korlátlan szabadság érzetét nyújtja. Kényelmesek és stabil ülőfelülettel ellátottak. A függeszthető függőszékeket rögzítheti a terasz fagerendájára vagy egy kerti faágra is. Az állványos függőfotelek helyét azonban még szabadabban változtathatja. Akár kertbe, teraszra, erkélyre is teheti, de téli időszakban a nappali éke is lehet.

Tökéletes napellenzők

Találja meg nálunk a kertjébe illő, tökéletes napellenzőt. A klasszikus napernyők állványból és textilhuzatból állnak. Előnye, hogy könnyen kezelhető, egy mozdulattal a nap felé billenthető az ernyő anélkül, hogy az állványt forgatni kellene. A függő napernyő esetében az oszlop oldalt helyezkedik el az ernyő mellett. Masszívak és a klasszikus napernyőhöz képest jobban ellenállnak a szélnek. Helyszűke esetében a napvitorla lehet a tökéletes választás, ami ugyan nem mozgatható, de jól felszerelve megfelelő árnyékolást biztosíthat egy terasznak vagy kis erkélynek anélkül, hogy helyet foglalna el.