Kerti székek & fotelek

Az év legmelegebb hónapjaiban a kerti bútorokkal berendezett terasz második nappaliként funkcionál. Mivel nyáron sok időt a kertben, teraszon töltünk családi, baráti étkezésekkel, partikkal, ezért nem hiányozhatnak a kényelmes kerti székek és fotelek sem, amelyek gondoskodnak a megfelelő kikapcsolódásról.

Helyezkedjen el a kényelmes kerti foteljeink egyikében, és hátradőlve élvezze a madárcsicsergést. De egy stílusos rattan székben ülve a reggeli kávé elfogyasztása is sokkal kellemesebb a teraszon. A kerti pihenőszigetünk segítségével akár oázist is varázsolhat a medence mellé.

Magas vagy alacsony háttámla, összecsukható esetleg karfa nélküli darab- a MÖBELIX kínálatában biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet!

accessibility.listing.screenReader.filterbar

15 termék

15 termék
Több méretTöbb méretben elérhető
36 990,‒ Ft
Csak áruházban kapható
KERTI SZÉK Bergen - világosszürke/tíkfa, modern, műanyag/textil (58/92/67cm) - BeldanoKERTI SZÉK Bergen - világosszürke/tíkfa, modern, műanyag/textil (58/92/67cm) - Beldano
AKTUÁLIS AJÁNLAT
Több méretTöbb méretben elérhető
19 990,‒ Ft** helyett
16 990,‒ Ft
Kerti Szék Bergen - világosszürke/akácia színű, modern, műanyag/fa (50/87/58cm) - BeldanoKerti Szék Bergen - világosszürke/akácia színű, modern, műanyag/fa (50/87/58cm) - Beldano
AKTUÁLIS AJÁNLAT
15-ból 15 termék látható

Kerti karosszékek

Karosszéket tenne a teraszra, de nem tudja, hogy melyiket lenne célszerű beszerezni? Nálunk jó helyen jár, mert számos kerti karosszéket tartunk kínálatunkban, aminek köszönhetően Ön is megtalálhatja a megfelelő stílusút. A legtöbb változat tökéletesen passzol az asztalainkkal, amelyek szintén remekül mutatnak a teraszon vagy a kertben. 

A kényelem érdekében rendkívül fontos a kerti székek jó minősége és állapota is. Különféle dizájnnal és anyagból készült kerti karosszéket kínálunk. Székeink fémből, műanyagból és polyrattanból készülnek. Két kerti karosszékkel egy kellemes zugot alakíthat ki a kert egy védett részében, vagy a gyep közepére elhelyezett kényelmes karosszékből élvezheti a napsütést.

Összecsukható székek

Ha egyszerű és kényelmes összecsukható vagy egymásra rakható, fémből vagy műanyagból készült széket keres teraszra vagy akár erkélyre, akkor a MÖBELIX választékában biztosam megtalálja.

Tehát abban az esetben sem kell lemondania a kerti ülőalkalmatosságról, ha kis méretű erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, mert az összecsukható székek kimondottan praktikusak. Összecsukva minimális helyet foglalnak, szükség esetén pedig egy mozdulattal ülőhelyeket varázsolhat. Az egyes kerti bútorok összecsukhatók, praktikusan tárolhatók a hidegebb hónapokban. Választékunkban megtalálja a műanyag, fém, valamint puha textilfelülettel ellátott modelleket is.

Kerti fotelek

A kerti foteleket elhelyezheti a teraszon, kertben vagy az erkélyen is. Olvasásra, baráti beszélgetésre csábítanak, főleg, ha a kert árnyékos részére helyezi el. A kerti fotelek tökéletes helyszínei a kikapcsolódásnak, pihenésnek. Kínálatunkban választhat a klasszikus formájú fém és textil kombinációjával készült kerti fotelek, valamint a lábtartóval készült modellek közül is, amelyek pihenő-, napozóágyként is használhatók, a megfelelő pozícióba állítva

Kerti pihenősziget székekkel és fotelekkel

Napozóágy nélkül nem telhet el a nyár. Kerti bútoraink között nem csupán a klasszikus kerti napozóágyakat és függőágyakat, függőfoteleket találja meg, hanem extravagáns kerti pihenőszigetet is, mely gondoskodik a maximális kényelemről. Akár a riviérán is érezheti magát a polyrattanból készült, vastag, puha párnákkal ellátott pihenőszigeten, mely összecsukható tetővel az erős napsütés ellen is tökéletes védelmet biztosít. A kialakításának köszönhetően át is alakíthatja, akár kanapéként vagy fekvőfotelként is használhatja. A stílusának köszönhetően egyszerűen kombinálható a többi kerti bútorunkkal is.

Legyen szó tehát fotelről, karosszékről, összecsukható székről vagy éppen kerti pihenőszigetről, nálunk szinte mindent megtalál!