Lounge garnitúrák

Hangulatos nyári estéken baráti társaságban tölteni az időt felejthetetlen élmény. Saját kertünkben, teraszunkon mindez pedig még inkább varázslatos. Ebben a kategóriában elérheti mindazokat a kényelmes és praktikus lounge garnitúrákat, melyek otthona nélkülözhetetlen részévé teszik a kültéri részeket.

Találja meg a tökéletes formát, amely megfelel a különböző időszakokban felmerülő igényeknek. Napközben a pihenésen lesz a hangsúly, míg az esti órákban a társasági programok kerülnek előtérbe.

Élvezze a kellemes társaságot egy kényelmes lounge garnitúra egyikén. Szemezgessen kínálatunkból, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő szettet.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

36 termék

36 termék
36-ból 36 termék látható

Lounge garnitúrák

A kertben vagy teraszon való minőségi idő eltöltéséhez abszolút szükséges egy kényelmes ülőgarnitúra, ahol összegyűlhetünk barátainkkal vagy kiülhetünk relaxálni egy csésze kávé mellé. A pompás, multifunkcionális garnitúráktól kezdve egészen a nyolcszemélyes étkezőszettekig hatalmas és stílusos kollekciókból válogathat. 

Fedezze fel teljes kerti garnitúra kínálatunkat, így megtalálhatja azokat a bútordarabokat, amelyekkel még kellemesebbé teheti az otthonának külterében eltöltött időt.

Méret és forma

Mint minden egyéb bútor kiválasztásánál, a lounge garnitúrák esetében is érdemes előre eldöntenünk, hogy mekkora méretű modellt keresünk. Ha balkonra vagy teraszra szeretnénk a bútorokat kirakni, feltétlenül mérjük le a szabad területet, nehogy szélesebb darabot válasszunk, mint amennyi helyünk van. A kertben ugyan nagyobb területtel tudunk gazdálkodni, viszont a meglévő növények, fák, illetve a kerti bútornak kialakított tér nagysága itt is beszabályozhatja a lounge garnitúra méretét. 

Szintén hasonlóan fontos a forma meghatározása. Ha csak úgy elnyúlna a kanapén relaxálni, akkor válassza az L-alakú ülőgarnitúrák egyikét, viszont ha sűrűn látogatnak Önhöz a barátok kerti sütögetésre, akkor az üveglapos asztallal kiegészülő székek választását ajánljuk. Több különböző variációt talál kínálatunkban, melyek között biztosan lesz az igényeinek megfelelő darab.

Anyagok

A kültéri bútorok kiválasztásakor döntő tényező lehet azok alapanyaga. Az időjárás viszontagságainak kitett elemeknek nyáron bírniuk kell az UV-sugárzás hatásait, télen pedig a hideg, fagyos időjárás okozta ártalmakat. Lounge garnitúráink között fémből, fából és rattanból készült modelleket is talál. 

A fém garnitúrák általában alumíniumból vagy acélból készülnek, könnyű súllyal rendelkeznek, így egyszerűen tudjuk áthelyezni azokat. A rattan szettek stílusos megjelenésükkel trendi darabjai lesznek otthonának. A vastag, puha habszivacs párnákkal kiegészülő ülőhelyek nyújtotta kényelem maradásra csábít.

Lounge garnitúrák karbantartása

Az alacsony karbantartási igényű garnitúrák főként abban az esetben ideálisak, ha Ön a nyarat pihenésre szánja, nem pedig a kertben szorgoskodva tölti szabadidejét. A legtöbb általunk forgalmazott kerti bútor olyan anyagokból készült, melyek nem igényelnek sok karbantartást. Időjárásállóak, bár a puha párnákat, szivacskiegészítőket ne hagyjuk a szabad ég alatt hosszú ideig, hiszen ezek az esőtől és az erős napfénytől károsodhatnak. Praktikus kialakításúak egyes lounge garnitúráink, melyekben tárolásra alkalmas helyek is találhatóak. Ide nyugodtan bepakolhatjuk az éppen nem használt párnákat.

Viharos idő esetén vagy téli raktározáskor könnyen el tudjuk kerti bútorainkat pakolni, hiszen az alumínium vagy rattan anyagú modelleknek szinte alig van súlyuk, így könnyen mozgathatóak. További tárolással és karbantartással kapcsolatos tippekért kattintson IDE.

Ha megtalálta a minden szempontból tökéletes bútordarabot, nincs más teendője, mint a “Kosár” gombra kattintva megrendelni azt.