Szabadidő a kertben

Amint beköszönt a meleg idő, a kert vagy terasz válik a pihenés és a közösségi élet színterévé. A megfelelő kerti bútor kiválasztása kulcsfontosságú, de azon túl még számos eszközre vagy kiegészítőre lehet szükség attól függően, hogy mire szeretnénk a kinti teret használni.

Ebben a kategóriában megtalál mindent, amit a MÖBELIX a kerti időtöltés magasabb szintre emeléséhez kínál: legyen az grillezés, esetleg csobbanás egy kültéri medencében, vagy csak szabadtéri kempingezés a gyerekekkel, érdemes itt szemezgetnie. Annak érdekében pedig, hogy a kertje mindig tipp-topp legyen, kertrendezéshez szükséges eszközöket is megtalál nálunk.  

accessibility.listing.screenReader.filterbar

244 termék

244 termék
Több méretTöbb méretben elérhető
36 990,‒ Ft
Csak áruházban kapható
Kerti Szék Bergen - világosszürke/tíkfa, modern, műanyag/textil (58/92/67cm) - BeldanoKerti Szék Bergen - világosszürke/tíkfa, modern, műanyag/textil (58/92/67cm) - Beldano
AKTUÁLIS AJÁNLAT
244-ból 60 termék látható

Kertrendezés

A kerti szerszámok és eszközök nélkülözhetetlenek a kertészkedés során. Ásó, gereblye, kapa, metszőolló és permetező a leggyakrabban használt eszközök közé tartoznak. Ezek segítségével könnyedén elvégezhetjük a növények ápolásához és a talaj előkészítéséhez szükséges feladatokat.

A növények megfelelő öntözése elengedhetetlen a sikeres kertészkedéshez. A kerti locsolókanna lehetővé teszi a precíziós öntözést és azt, hogy a víz pontosan a kívánt helyre jusson. Ezenkívül, a locsolókanna könnyű és könnyen kezelhető, így kényelmesen használható.

Emellett a kerti tárolók, virágtartók, virágládák és az olyan kerti dekorációk, mint például szobrok, vízi elemek további stílust és személyiséget kölcsönöznek az udvarnak.

Szabadidő a kertben: grilleszközök a kerti partikhoz

A grillezés a kerti időtöltés egyik kedvelt tevékenysége. A megfelelő grillezési eszközökkel felszerelkezve könnyen készíthet ízletes ételeket a szabadban. Grillsütő, grilleszközök, sütőlapátok mind hozzájárulnak a sikeres ételkészítéshez. A minőségi és tartós eszközök ellenállnak a magas hőmérsékletnek és könnyen tisztíthatóak.

Medencék & kiegészítőik

Kinek ne esne jól csobbanni egyet a legnagyobb nyári hőség közepén? A MÖBELIX kínálatában számos méretű és alakú felszíni medencét talál, legyen az felfújható gyermekmedence a legkisebbek részére, esetleg acél keretes vagy fém vázas Bestway medence, vagy akár egy felfújható jacuzzi.

A felfújható kiegészítő termékek között pedig talál úszássegítő termékeket a gyermekek részére, illetve vicces vízi állatokat bolondozáshoz, vagy gumimatracokat a vízben való relaxáláshoz. 

Kemping & piknik felszerelés

A kemping és piknik termékeink között megtalálja a nyáron legtöbbet használt textíliákat, a strandtörölközőt és strandszőnyegeket is, amelyek mindegyike remek választás, hogy kiélvezze a piknikezés esetleg a strand kellemes pillanatait. 

Ha esetleg nem szeretne a földön ülni kempingezés közben, akkor tekintse meg praktikus és összehajtható kempingszékeinket az elérhető kempingasztallal együtt. És természetesen a hűtőládáról se feledkezzünk meg!